SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana, a Girona a mantenir la ratxa

Fa tres partits que l’equip de Jordi Capdevila no perd

Mar Franci, en una acció d’un partit recent del Vila-sana.

Mar Franci, en una acció d’un partit recent del Vila-sana.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana visita avui la pista del Girona (21.30), en partit corresponent a la vuitena jornada de l’OK Lliga femenina, amb l’objectiu de mantenir la ratxa de l’equip, que fa tres partits que no perd, en els quals ha sumat 7 dels 9 punts possibles. El Vila-sana ocupa la cinquena posició a la taula, amb 13 punts, a 2 del segon i a 6 del líder, i el Girona ocupa la zona baixa de la classificació amb només 6 punts. El tècnic del Vila-sana, Jordi Capdevila, reconeix el bon moment de l’equip i que l’objectiu és sumar els tres punts. “En els tres partits que ens queden fins que acabi l’any, hauríem de sumar els 9 punts”, explica. De cara a aquest enfrontament, el Vila-sana té la baixa de la internacional xilena Cata Flores, que ha viatjat a Colòmbia per jugar amb el seu país. En canvi, recupera Maria Porta, que ja ha complert els dos partits de sanció amb què va ser castigada.

Capdevila, no obstant, no es fia del mal moment del Girona. “A la seua pista no són un equip fàcil, tenen jugadores amb molta experiència i l’hora tampoc és gaire bona. Hi ha coses que poden complicar el partit, però sí, anem amb la idea de guanyar els tres punts”, va assenyalar el tècnic. En aquest sentit, explica que “acumulem una bona trajectòria i als dos últims partits les sensacions que hem tingut han estat molt bones. Hem fet un pas endavant i anímicament estem també molt bé”, va afegir.

La internacional és baixa a l’estar convocada amb la selecció i torna Maria Porta després de la sanció

El tècnic vol aprofitar els tres pròxims partits per “consolidar-nos a la zona alta de la classificació. Aquest any volem arribar el més amunt possible” i el primer objectiu és la classificació per a la Copa.

tracking