FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Mollerussa, més líder

Els de Josep Maria Turull aprofiten dos errors de l’Andorra i ja encadenen cinquanta-sis partits sense perdre || El nou fitxatge dels del Pla, Àlex Guàrdia, va anotar el gol del triomf a l’afegit

Una acció del partit d’ahir entre l’Andorra i el Mollerussa.

Una acció del partit d’ahir entre l’Andorra i el Mollerussa.ÁREA 11

El Mollerussa és més líder, continua invicte i ja encadena cinquanta-sis partits sense perdre al superar a l’últim sospir el FC Andorra (1-2). Dos regals defensius els va aprofitar un Mollerussa que té un avantatge de cinc punts sobre el segon classificat. El debutant Àlex Guàrdia va fer el gol del triomf al minut 92 després d’un error de Marc Pujol i Miki Del Castillo i superar per tot l’escaire el porter Víctor Silverio. Els de Josep Maria Turull van dominar a l’inici amb molt toc de pilota encara que amb escassa profunditat. Per la seua banda, els de Richard Imbernón van mostrar-se més encertats gràcies a la inspiració del nou fitxatge, Rubén Bover. El mallorquí va fer tot un recital. Al minut 23 va arribar la primera ocasió del duel i va ser amb un xut d’Álex Martínez després d’escapar-se de David Traguany. Va ser el primer avís dels andorrans, ja que al cap de dos minuts una galopada del lateral Roberto Carlos va fer intervenir el porter Balagué. Abans d’arribar al descans, Rubén Bover es va inventar una jugada individual i la seua assistència no la va aprofitar Álex Martínez, que va enviar fora la rematada. Del Mollerussa, fins aquell moment, es va veure molt toc tot i que escassa profunditat. Als 16 segons després de la represa, un error clamorós del lateral Rui Beja en una cessió al seu porter el va aprofitar l’extrem dels del Pla d’Urgell Albert Delgado per avançar els seus. Primera rematada a porteria i primer gol per als visitants. Els andorrans van continuar fent un bon partit i Balagué va haver d’intervenir enviant a córner en una rematada de cap d’Aaron Sánchez. La segona rematada del Mollerussa va arribar al 71 amb un intent de vaselina de Putxi des de quaranta metres que va atallar Víctor Silverio. Tot seguit, va arribar una nova aproximació del líder amb un xut ras i sense perill d’Edu Barón. Al 82, el FC Andorra va obtenir el premi al bon joc amb un espectacular gol del nou fitxatge, Rubén Bover, que va sorprendre a tothom amb una centrada-xut. Tanmateix, quan l’encontre agonitzava, va arribar el segon del Mollerussa. L’andorrà Miki del Castillo no va controlar bé una passada enrere i va regalar la pilota a Àlex Guàrdia, el nou fitxatge del Mollerussa, que amb una rematada llunyana va tornar a avançar els lleidatans. Així doncs, la ratxa del Mollerussa segueix i amb el triomf augmenta la diferència al capdavant de la taula.

“Hem de celebrar molt aquests tres punts”

L’entrenador del Mollerussa, Josep Maria Turull es va mostrar molt satisfet amb el resultat del partit. “Hem de celebrar molt aquests tres punts i felicitar l’Andorra, que creiem que acabarà a la part alta”, va declarar. “Venir aquí al camp del FC Andorra sempre és molt complicat, a causa del desplaçament, pel pont, per les quatre hores de bus... I ells tenien dos reforços de luxe com Ferran Tacón i Rubén Bover, de categoria superior”, va afegir el tècnic.