SEGRE

FUTBOL COPA LIBERTADORES

El TAS rebutja la petició del Boca de suspendre la final d'avui amb el River

L’afició del River va fer a la Puerta del Sol l’anomenat ‘banderazo’.

L’afició del River va fer a la Puerta del Sol l’anomenat ‘banderazo’.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal Arbitral de l’Esport (TAS, per les sigles en francès) va rebutjar la sol·licitud urgent de mesures provisionals presentada ahir pel Boca Juniors amb la qual demanava la suspensió del partit de tornada de la final de la Copa Libertadores, que disputarà contra el River Plate avui diumenge, a l’estadi Santiago Bernabéu de Madrid.

El club xeneize va presentar una apel·lació al TAS i una sol·licitud urgent de mesures provisionals. És aquesta última sol·licitud la que es va rebutjar ahir, aclareix el tribunal esportiu. Els fonaments jurídics de l’apel·lació els analitzarà posteriorment una Formació Arbitral del TAS. El procediment arbitral seguirà el seu curs amb l’intercanvi d’escrits.

Quatre setmanes després del partit d’anada i mig mes més tard del que s’havia previst, el River i el Boca decidiran avui sobre la gespa del Santiago Bernabéu (20.30, Movistar #Vamos/ Movistar Liga de Campeones) qui és el rei de Sud-amèrica, qui conquereix la Copa Libertadores més polèmica i, potser, també la més popular de la història.

A l’anada a l’estadi La Bombonera del Boca, van empatar 2-2. A priori, el River té millor bloc, mentre que el Boca compta amb millors individualitats.

tracking