SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ FEMENINA

El Villart torna a caure

Les de Balaguer encadenen sis derrotes i s’atansen als llocs de descens || Tenen els mateixos punts que el Rivas, penúltim, amb un partit més

Els equips del Villart Logistic i del Rivas ahir abans dels partits.

Els equips del Villart Logistic i del Rivas ahir abans dels partits.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Villart Logístic CTT Balaguer tenia ahir una oportunitat d’or per acabar amb la mala ratxa de resultats però la va desaprofitar i va caure derrotat (4-2) a casa contra un rival directe per la permanència en Superdivisió com és el Rivas madrileny. Les lleidatanes acumulen ja d’aquesta forma sis jornades consecutives sense veure la victòria. Després dels resultats d’ahir, les de la capital de la Noguera es mantenen a la novena posició de la taula, tot i que amb els mateixos punts que el seu rival d’ahir, el Rivas, que és penúltim i el primer equip en posicions de descens. A més, tant el conjunt madrileny com el Santa Eulària, que ocupa la desena plaça, tenen partits pendents per jugar, un el Rivas i dos l’equip barceloní.

La primera a saltar a la pista per part del Villart en el matx d’ahir va ser Natàlia Prosvirnina, que no va poder superar la nigeriana Edem Offiong, que es va emportar el primer punt del partit per al Rivas per un clar 1-3 (9-11, 11-8, 3-11, 9-11). A continuació, va ser el torn de la capitana del Villart Logístic, Anna Biscarri que no va ser rival per a la madrilenya Paula Medina, que es va desfer de la de Balaguer per un clar 0-3 (1-11, 3-11, 3-11). Amb 0-2 desfavorable al marcador, Svetlana Bakhtina va retallar distàncies per a les de Balaguer al superar la visitant Sofia Barba per un contundent 3-0 (14-12, 11-5, 11-5). A continuació, es va disputar el matx de dobles en el qual la parella formada per Natàliia Prosvirnina i Svetlana Bakhtina va intentar, sense èxit, allargar el bon resultat del xoc anterior. Les de Balaguer van guanyar el primer set però van acabar caient per 1-3, davant del duo format per Edem Offiong i Paula Medina.

El Villart s’atansa a la zona de descens al quedar amb els mateixos punts que el penúltim, el Rivas

Malgrat el cop, Natàliia Prosvirnina va aconseguir seguidament tornar a retallar el desavantatge i va superar la jugadora visitant Medina per 3-1 (11-8, 8-11, 15-13, 11-9). Tot i així, Bakhtina no va poder donar continuïtat al triomf i va caure en el sisè i definitiu partit davant d’Edem Offiong, que va fer pujar el 2-4 definitiu al marcador.

tracking