SEGRE

DEPORTES_LUNES

Dembélé fa tard a l'entrenament

Nou acte d’indisciplina del francès, que es va exercitar sol a l’arribar amb un retard de dos hores i va argumentar que s’havia adormit || Valverde no va voler parlar amb ell i es preveu un càstig

Dembélé, durant un encontre d’aquesta temporada.

Dembélé, durant un encontre d’aquesta temporada.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter francès Ousmane Dembélé ha tornat a fer-ho i es va presentar ahir dos hores tard a l’entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, segons va avançar Mundo Deportivo i RAC1. El jugador, reincident en aquest tipus d’episodis, es va entrenar en solitari després d’haver arribat una vegada finalitzada la sessió dels companys i va justificar la demora dient que s’havia adormit.

Fa un mes ja va protagonitzar un episodi similar. No va anar a entrenar-se i al club li va costar contactar amb ell. Va adduir problemes estomacals i el doctor del Barça es va desplaçar fins a casa seua. Valverde no ho va deixar passar i no el va incloure a la llista per enfrontar-se al Betis. Fins i tot Deschamps, seleccionador de França, el va reprendre públicament. “Conec les seues excuses quan arriba tard”, va afirmar, una frase que cobra actualitat després de l’episodi d’ahir. Dembélé semblava que havia reaccionat després del càstig fins a culminar la seua rehabilitació en el derbi davant de l’Espanyol, on va sortir de titular al davant de Coutinho i va firmar un bon partit, amb golàs i assistència incloses. Ernesto Valverde no va voler reunir-se ahir amb el jugador francès després d’aquest nou acte d’indisciplina. “M’he adormit, ara vinc”, va ser la resposta del futbolista. Dembélé, conscient d’aquesta nova ficada de pota i sense tenir Samuel Umtiti com a aliat perquè s’està recuperant a Qatar, va optar per entrar a la Ciutat Esportiva sense gairebé fer soroll, canviar-se i anar al camp d’entrenament per fer una suau sessió al costat del preparador físic, el lleidatà Edu Pons.

tracking