SEGRE

DEPORTES_LUNES

L'equip Pons-Muntades guanya el Ral·li de Tàrrega

Es tracta de l’última prova del calendari del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra || Aquest any complia la vint-i-cinquena edició

El ral·li va permetre als aficionats gaudir amb una competició d’altura.

El ral·li va permetre als aficionats gaudir amb una competició d’altura.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Campionat de Catalunya de Ral·lis de terra va acabar ahir amb la vint-i-cinquena edició del Ral·li Ciutat de Tàrrega, que també va acollir la Copa de Catalunya de Ral·lis de Terra, la Copa de Catalunya Promoció-Trofeu Júnior i el Trofeu de Catalunya Ral·lisprint. La prova va comptar amb vint-i-cinc inscrits i va tenir com a guanyador l’Skoda Fabia R5 de l’escuderia Baporo Motorsport, conduït per Eduard Pons i Dani Muntades. L’equip Pons-Muntades es va emportar la Copa al davant del Citroën DS3 de Peu a Baix Motorsport Girona, conduït per Xavier Domenech i Axel Coronado. El tercer lloc va ser per a un altre cotxe gironí, el Can-Am Maveric X3, de Ferran Fornell i Ricard Simó.

D’altra banda, el Ford Focus 1.6 de Pere Rovira i Carles Planell, de l’Escuderia Mollerussa, es va proclamar campió del Trofeu de Catalunya Ral·lisprint. Aleix Solà i Gerard Taberner, de l’Escuderia La Selva, van ser subcampions. El tercer lloc va ser per al Ford Focus 1.6 de Roger Bergada i Francesc Corsellas, del Moto Club Igualada. Quant al Trofeu Júnior, Marcel Abad i Pere Requena, del Moto Club Igualada, van ser campions amb un Ford Focus 1.6. Amb el mateix cotxe, els germans Ferran i Roger Aymerich, de l’escuderia Peu a Baix Motorsport Girona, van ser segons.

tracking