SEGRE

MOTOR MOTOCICLISME

El pilot lleidatà Àngel Leal, a l'Intercontinental Rally

L’Official Team Sherco participarà amb 5 homes al Mundial de Superenduro

Ernesto Daban, mànager de l’Official Team Sherco, i el pilot Àngel Leal.

Ernesto Daban, mànager de l’Official Team Sherco, i el pilot Àngel Leal.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà Àngel Leal competirà a l’Intercontinental Rally, que es disputarà a l’Àfrica entre el 21 de gener i el 3 de febrer i que partirà de la ciutat d’Almeria per finalitzar al mític Llac Rosa de Dakar. “És una competició que segueix el traçat del que era el Dakar original, finalitzant al mateix lloc”, explica Leal, que hi participarà amb una moto Sherco 300 Rally. Leal és un pilot amb experiència, ja que el 2015 va competir en el Merzouha Rally, on va guanyar en la seua categoria, i el 2006 va participar en el París-Dakar, una de les últimes edicions que es van disputar en terres africanes.

“No vaig poder acabar aquella edició i em va quedar l’espineta”, explica el lleidatà. “Volia tornar-hi i per això he elegit aquest ral·li, té un pressupost inferior però manté el mateix esperit que el Dakar.” La competició consta de quatre etapes, la primera de les quals consta de 195 quilòmetres i discorre entre Almeria i Mahirija, al Marroc. L’última, que es disputa el 3 de febrer, discorre íntegrament pel Llac Rosa.

D’altra banda, un equip de Torres de Segre, l’Official Team Sherco, participa amb 5 pilots en el Mundial de Superenduro, que va començar el passat cap de setmana a Polònia. La resta de les proves, totes en recintes indoor, seran a Alemanya, Madrid, Bucarest i Bilbao. El team manager, el lleidatà Ernest Daban, dirigeix un equip de sis pilots, encara que cap és lleidatà. En categoria Elit hi ha Àlex Grau i José María Juan; en Júnior, Raúl Guimerà i Pol Espier, i en Open, Albert Torrentà i Iñaki Gomarín. “L’objectiu seria emportar-nos algun títol”, explica Daban. “Penso que en Júnior tenim més opcions”, afegeix.

Ernesto Daban, mànager de l’Official Team Sherco, i el pilot Àngel Leal.

Ernesto Daban, mànager de l’Official Team Sherco, i el pilot Àngel Leal.JCMC

tracking