SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

El Barça tindrà prioritat sobre jugadors del Bordeta

Arran del conveni subscrit pels dos clubs amb contraprestacions en serveis

Roger Canadell, amb Jordi Roura, secretari tècnic del futbol formatiu amateur del FC Barcelona.

Roger Canadell, amb Jordi Roura, secretari tècnic del futbol formatiu amateur del FC Barcelona.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unió Esportiva Bordeta s’ha convertit en un dels clubs col·laboradors del FC Barcelona, arran de l’acord que han rubricat responsables del futbol base blaugrana amb el president del club lleidatà, Bartolomé Ayora.

El conveni, que es va firmar fa un mes aproximadament, suposa que el Barça s’assegura la prioritat sobre qualsevol jugador format en el club lleidatà, per la qual cosa si hi ha interès d’altres equips per un jugador del Bordeta abans haurà de donar-hi el vistiplau l’entitat blaugrana.

Econòmicament aquest acord no implica que el Barça pagui una quantitat fixa anual, però sí en el moment en què un jugador del club lleidatà recali a l’entitat barcelonista. La xifra s’incrementaria de forma molt important en el cas que algun arribés al primer equip blaugrana.

La UE Bordeta rebrà també diverses contraprestacions com formació dels seus tècnics sota l’assessorament d’entrenadors del club blaugrana, xarrades i masterclass d’aquests a les instal·lacions del club lleidatà, assistència a entrenaments a les instal·lacions del Barça, descomptes en productes i serveis, i invitacions a tornejos que organitzi el club que presideix Josep Maria Bartomeu. L’artífex de l’acord ha sigut Roger Canadell, actualment jugador de l’EFAC Almacelles i un dels coordinadors del futbol 11 (des d’infantils fins a juvenils) de la UE Bordeta al costat d’Edgar Tornero, per la seua vinculació amb el FC Barcelona, ja que es va formar a les seues categories inferiors. “Aprofitant la relació que vaig establir durant els anys que vaig estar allà vaig buscar aquesta col·laboració que per a nosaltres és molt important. A nivell, sobretot, d’imatge de club fem un salt de qualitat brutal”, va assenyalar Roger Canadell, el germà del qual, Òscar, és també jugador de l’EFAC i dirigeix un equip de base del Bordeta. El president de la UE Bordeta, Bartolomé Ayora, es va mostrar molt satisfet amb l’acord, que “ens permet continuar creixent”. El Barça té esteses les seues xarxes a Lleida en diversos clubs. L’acord més antic és el que té amb l’Atlètic Segre des del 1999. Fa uns anys va firmar també amb l’EF Tàrrega i, en futbol sala, amb l’EFS Balaguer Comtat d’Urgell.

tracking