SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

El Liverpool és el rival a evitar

Per al Barça, en el sorteig de vuitens de final de dilluns, a més de l’irregular United de Mourinho || La Roma, d’amarg record, l’emergent Ajax, Lió i Schalke són les altres opcions del bombo

Ousmane Dembélé va demanar disculpes als seus companys dilluns.

Ousmane Dembélé va demanar disculpes als seus companys dilluns.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Liverpool serà el rival a evitar per al Barcelona al sorteig de vuitens de la Lliga de Campions, que tindrà lloc dilluns a les 12.00, després que ahir es completés l’última jornada de la fase de grups. Els reds, dirigits per l’alemany Jürgen Klopp, són un dels segons classificats amb més potencial al costat del Manchester United de Mourinho, que també pot ser el rival dels blaugranes a l’eliminatòria que es disputarà al febrer i al març. L’avantatge que tindrà l’equip de Valverde després d’acabar primer del seu grup serà que el partit de tornada es jugarà al Camp Nou.

A més dels dos conjunts de la Premier, el Barça també tindrà com a possible rival la Roma, d’amarg record per als blaugranes, ja que els italians van ser els seus botxins la temporada passada a la ronda de quarts. El Barcelona va golejar en el partit d’anada (4-1), però a la tornada els romans van aconseguir igualar l’eliminatòria i classificar-se pel valor doble dels gols en camp contrari (3-0). L’emergent Ajax, que va lluitar el primer lloc al Bayern fins a l’última jornada, seria un rival incòmode per al conjunt de Valverde, encara que continua sent un equip en formació i a l’Eredivisie és segon al darrere d’un PSV que no va ser un problema per als blaugranes.

Un altre dels possibles rivals del Barça serà l’Olympique de Lió, que ahir va aconseguir passar després d’un agònic empat davant del Xakhtar Donetsk. Els francesos són quarts a la Lliga, molt despenjats de la zona alta, i no presenten un seriós problema davant del potencial de la plantilla blaugrana. El Schalke 04 completa la llista de possibles rivals a la ronda de vuitens.

Per la seua part, el Madrid tindrà els mateixos possibles rivals a excepció de la Roma, que era al seu grup. En canvi, sí que comptaran amb el Tottenham, segon al darrere del Barcelona. L’Atlètic de Madrid s’enfrontarà a un dels campions que no juguin a la Lliga: PSG, Porto, Bayern de Munic, Manchester City o Juventus.

tracking