HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana segueix ferm

L’equip del Pla d’Urgell encadena la quarta victòria al superar el Las Rozas gràcies a dos gols de Laura Porta i es consolida a la part alta de la classificació

Laura Porta, autora ahir dels dos gols del Vila-sana.

El Vila-sana segueix en ratxa. Ahir va encadenar la quarta victòria al superar per 2-1 el Las Rozas en un partit travat, de forma que es consolida a la part alta de la classificació de l’OK Lliga femenina. No va ser un matx fàcil per a les de Jordi Capdevila, que es van trobar amb un rival complicat que finalment van poder doblegar gràcies a dos gols de Laura Porta. L’equip del Pla d’Urgell va sortir a buscar la victòria des del primer minut, però la falta d’encert el va condemnar a un partit obert fins al final. En el minut 10, Victòria Porta va fallar un llançament directe per targeta blava a una rival, encara que un minut més tard era Laura Porta la que anotava l’1-0. Abans del descans, la visitant Daribo també va fallar un llançament directe.

A la segona meitat, el Las Rozas va empatar amb una rematada de Giulia Galeassi en el minut 35. El Vila-sana no va perdre les formes i de nou Laura Porta va trobar el gol que seria, al capdavall, el de la victòria (2-1, 44’). “El més positiu és que hem tirat endavant un partit que s’ha complicat”, va valorar Jordi Capdevila.