SEGRE

El Lió, rival del Barça als vuitens de la 'Champions'

Un moment del sorteig

El Lió, rival del Barça als vuitens de la 'Champions'EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajax i el Lió seran els rivals de Reial Madrid i Barcelona en els vuitens de final de la Lliga de Campions 2017/18, segons el sorteig celebrat aquest dilluns a la seu de la UEFA a Nyon, mentre que l’Atlético de Madrid, amfitrió de la final, s’enfrontarà al Juventus de Cristiano Ronaldo. Sobre el paper, madridistes i barcelonistes van sortir afavorits del sorteig, en el qual van exercir com a 'mans’ innocents la jugadora francesa Laura Georges i l’exdavanter espanyol Luis García.

Les eliminatòries de vuitens, ronda en la qual es començarà a aplicar el sistema de videoarbitraje (VAR), es disputaran els dies 12/13/19/20 de febrer i 5/6/12/13 de març.

El Reial Madrid, defensor del títol i que busca la quarta corona seguida, se les veurà amb un històric com l'Ajax, un bloc jove que de la mà del tècnic Erik ten Hag tracta de recuperar el protagonisme perdut. Malgrat la falta d’experiència al més alt nivell internacional de les seues joves figures, aquesta temporada ha donat la cara en un grup que va encapçalar finalment el Bayern Múnich i va superar el Benfica. Disposa d’un joc atractiu i dinàmic que necessita la ratificació en grans eliminatòries.

El Lió, segon del grup F després del Manchester City i per davant del Shakhtar Donetsk, es presenta també com un rival bastant assequible per al Barcelona de Leo Messi per potencial i per la irregularitat que mostra el quadre francès, capaç de guanyar al City a Manchester -la seua única victòria en la ronda de grups- i d’empatar la resta de xocs.

tracking