SEGRE

DEPORTES_LUNES

El Lleida Esportiu es manté com a líder en solitari

Formació inicial del Lleida, dissabte al Miniestadi.

Formació inicial del Lleida, dissabte al Miniestadi.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu es manté líder en solitari del seu grup de Segona divisió B, malgrat la derrota per 2-1 que va encaixar dissabte al camp del Barcelona B. Ho és gràcies al fet que l’Hèrcules, que podia atrapar-lo ahir a la taula, no va passar de l’empat (1-1) en la visita al Conquense. Per tant, l’equip de Gerard Albadalejo arribarà a l’última jornada de l’any amb 33 punts, un més que el Vila-real B.

El Lleida defensarà el seu liderat dissabte al Camp d’Esports (12.00) rebent l’Atlètic Balears, que és tercer amb tan sols dos punts menys que els lleidatans.

L’equip d’Albadalejo té una renda de sis punts respecte al cinquè, que és el Barça B

Després dels resultats d’aquest cap de setmana, la zona de play-off s’ha ajustat i els quatre equips que l’ocupen, Lleida, Vila-real B, At. Balears i Hèrcules, estan separats per tan sols dos punts. Si el Lleida guanya dissabte, s’assegura tancar l’any líder.

La cinquena posició, primera plaça fora de la zona de play-off, l’ocupa precisament el Barcelona B, rival que dissabte al Mini va posar fi a una ratxa de sis partits sense perdre dels lleidatans. El filial blaugrana és a sis punts del Lleida i a 4 del quart.

Després dels dos gols encaixats pel Lleida dissabte, és el sisè que menys n’ha rebut, quan fins fa poques jornades discutia el liderat en aquesta parcel·la a l’Hèrcules, el menys golejat de la categoria, que només ha encaixat 10 gols. És, a més, l’únic que ha guanyat aquesta temporada al Camp d’Esports.

tracking