Borja Iglesias, de l’Espanyol, intenta superar el bètic Mandi en una acció del partit d’ahir.EFE

L’Espanyol ha entrat en una greu crisi de resultats, mentre que el Betis va llançat a la Lliga, com va confirmar ahir amb un triomf a l’RCDE Stadium per un contundent 1-3. La cinquena derrota consecutida dels blanc-i-blaus no es va definir fins als últims cinc minuts, quan es va passar de l’1-1 al triomf andalús, amb gols de Tello i un en pròpia porta d’Óscar Duarte.

El Betis, que arribava amb quatre victòries i un empat en els seus últims cinc partits, va deixar tocat l’amfitrió, que va sumar la cinquena derrota seguida. Fins als últims compassos, el xoc va ser vibrant.

De fet, a la primera meitat Diego López va parar un penal i Sergio García va avançar els jugadors que entrena Rubi en el minut 23, encara que Lo Celso va empatar per al Betis en el minut 43.

L’Espanyol va presentar la proposta habitual. Els de Rubi, després del 0-4 contra el Barcelona, van decidir tornar a ser protagonistes a l’RCDE Stadium i van apostar per controlar la pilota i buscar l’àrea del Betis des del primer minut.

Els andalusos també van ser fidels al seu estil. El matx va ser equilibrat, amb ocasions per als dos costats, i semblava encaminar-se cap a l’empat, fins que el Betis va anotar dos gols en els últims minuts per agreujar la crisi local.