SEGRE

Michael Robinson anuncia que té un càncer avançat

Michael Robinson

Michael Robinson anuncia que té un càncer avançatEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Michael Robinson, exfutbolista britànic establert a Espanya que treballa des de fa anys com a periodista esportiu en diversos mitjans, ha revelat aquest dilluns que pateix "un melanoma avançat amb metàstasi" en una entrevista per al programa "La ventana", de la Cadena Ser. Robinson, nascut fa 60 anys a Leicester, ha explicat en l’esmentada entrevista els detalls de la seua malaltia, que va descobrir en notar un bony en una axil·la. "Em van donar unes notícies tremendes: 'Michael, tens càncer, un de dolent que no té cura'. Després, de les altres coses no recordo haver-les escoltat bé, perquè jo pensava que era un malson," va dir en antena.

L’exjugador va admetre que el primer dia no sabia com reaccionar, però actualment va assegurar sentir-se amb ànim per combatre la malaltia. "Preferiria no haver de lliurar aquesta batalla, però lamentablement estic en aquesta lluita i tinc clar que la guanyaré", va afegir.

L’exfutbolista va comentar que, fa uns dies, abans d’iniciar la fase de medicació per tractar la malaltia, una infermera li va demanar d’acudir en dejú per evitar efectes secundaris, i que ell esperava que un d’ells fos millorar el seu pronunciament de les erres".

Michael Robinson va fitxar per l’Osasuna el 1987 i des de fa anys exerceix el periodisme. Ha destacat en programes de televisió i ràdio| com 'El dia después’ o 'Informe Robinson'.

tracking