TEMPS EXTRA TROFEU MOTO CLUB SEGRE

Motocròs genuí a Ponts

El fang va fer més espectacular la prova del Provincial, que va reunir 120 pilots, entre ells Àlex Màrquez || El seu germà Marc, convalescent, va ser un espectador d’excepció

Marc Màrquez posa amb Martínez, Raúl Sánchez i el seu germà Àlex després de la prova.

Els 120 pilots que ahir es van citar al circuit del Bosquet de Ponts per disputar la penúltima cita del Campionat Provincial i Trofeu Moto Club Segre van poder viure una autèntica prova de motocròs, en la qual el fang va ser el gran protagonista i va elevar l’espectacularitat. El barceloní Nil Arcarons va ser el gran protagonista a la pista, ja que va guanyar la categoria reina de MX1, però fora aquesta figura la va assumir Marc Màrquez. El pilot de Cervera, amb el braç esquerre encara en cabestrell per l’operació a la qual es va sotmetre fa un parell de setmanes, no es va voler perdre la cita i va acudir a Ponts a animar “els seus pilots”, concretament el seu germà Àlex, que va acabar tercer de MX2; la seua mà dreta, José Luis Martínez, que va ser segon de MX1, i, sobretot, el seu patrocinat, el jove gironí Raúl Sánchez, que va ser segon de MX2, categoria en la qual va triomfar Nil Pons. Darrere d’Arcarons i Martínez, Francesc Mataró va aconseguir el tercer lloc de MX1, mentre que Éric Augé va guanyar la categoria de MX3, seguit d’Albert Armengol i Àngel Davins. David Vilanova, Albert Molina i Alberto Cabello van ocupar el podi d’aficionats, mentre que en MX85 va guanyar Víctor Puig, davant d’Unai Aguiló i Yago Domínguez. Finalment, el lleidatà Adrià Monné es va imposar en MX85 Juvenil; Joel Cañadas, en MX65, i Zoe Querol, en MX50.