SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

La Cursa de l'Indiot de Mollerussa espera arribar als 800 participants

El recorregut, que es manté igual que altres anys, es podrà cobrir per parelles

La prova es va presentar ahir a l’ajuntament de Mollerussa.

La prova es va presentar ahir a l’ajuntament de Mollerussa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cursa de l’Indiot, que com ja és tradició es disputarà a Mollerussa el pròxim dia 26, festivitat de Sant Esteve, espera arribar als vuit-cents participants en la trenta-sisena edició, entre la carrera oberta i les proves infantils. Així ho va anunciar ahir l’alcalde de la capital del Pla d’Urgell, Marc Solsona, i Fran Carrillo, coordinador tècnic de l’Associació Atlètica Xafatolls, coorganitzadora de la cursa, que van explicar que la sortida i l’arribada estaran situades a la renovada plaça de Manuel Bertrand, a banda que es mantindrà el recorregut pel centre de la ciutat. Així mateix, els participants podran repetir l’experiència impulsada l’any passat de cobrir la carrera en la modalitat Ekiden, que consisteix a completar el recorregut amb equips de dos corredors, que hauran de passar-se el xip a meitat del recorregut com si fos un relleu. La cursa Open de vuit quilòmetres, que espera arribar als cinc-cents inscrits, mantindrà el mateix trajecte que en els últims anys, íntegrament per asfalt i amb un recorregut de quatre quilòmetres en què els participants hauran de fer dos voltes.

El recorregut transcorrerà pel centre urbà i arribarà fins a l’avinguda del Canal i el primer pont del camí de Belianes. La sortida serà a les 10.30 del matí i hi haurà tres categories: veterans, sènior i màster, que és la novetat d’aquest any. Els més petits, que rondaran els tres-cents, ho faran, com sempre, una hora més tard, a partir de les 11.30 i ordenats per categories.

Durant la carrera estaran tallats, com cada any, els carrers del centre de la ciutat pels quals passaran els atletes. L’alcalde va demanar la comprensió dels ciutadans per les molèsties que això pugui ocasionar. Tots els atletes que s’hagin inscrit en aquestes carreres rebran una bossa amb obsequis i uns mitjons tècnics. A més, els tres primers classificats de la cursa oberta seran obsequiats amb un gall dindi envasat al buit i un trofeu al·legòric. Pel que fa a les categories inferiors, les inscripcions són gratuïtes i es podran fer online.

tracking