SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

Preparats per a la Copa

El Llista ja s’ha classificat i al Vila-sana li falten tres punts perquè per segona vegada a la història disputin el torneig dos equips lleidatans || Els dos ja tenen pressupostada la seua participació

Xixi Creus, en una acció del partit en què el Llista va derrotar el Liceo.

Xixi Creus, en una acció del partit en què el Llista va derrotar el Liceo.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Copa del Rei d’hoquei Patins, que es disputarà del 21 al 24 de febrer del 2019 a Reus comptarà, amb tota probabilitat, per segon any consecutiu i per segona vegada a la història, amb la presència de dos equips lleidatans. El Lleida Llista ja té assegurat el bitllet per a la competició masculina, mentre que al Vila-sana li falten tres punts per classificar-se per a la Copa femenina. En principi cap dels dos tindrà problemes econòmics per assumir el cost d’aquest torneig i ja tenen partides pressupostades per fer-se càrrec d’una despesa que, entre els dos, s’atansarà als 9.000 euros.

L’any passat hi va haver polèmica perquè la Federació Espanyola de Patinatge va pagar l’estada als equips masculins, mentre que els femenins se l’havien de pagar ells, cosa que va provocar la protesta del Vila-sana, que finalment va comptar amb l’aportació d’un espònsor, el Grup Esneca, que ha seguit aquesta temporada. Aquest any tots els equips, masculins i femenins, s’han de pagar les despeses.

Seria la quantitat màxima que els dos clubs calculen que els podria costar ser al torneig de Reus

El Vila-sana és quart a la Lliga, amb 19 punts, i en té 10 d’avantatge sobre el novè, amb 12 punts en joc. Si dissabte les del Pla d’Urgell derroten el Vilanova, tindran assegurada la classificació. El president, Ramon Porta, calcula que, en el cas d’arribar a la final, necessitaran “uns 6.000 o 7.000 euros. Serien tres nits d’hotel com a màxim per a 15 o 20 persones. Ja tenim pressupostada la quantitat”, assenyala. El Lleida Llista, per la seua banda, ja està classificat. El president, Enric Duch, calcula que la participació els pot costar “entre 2.500 i 3.000 euros, com a màxim, en el cas que arribem a la final” i afegeix que “el fet que la competició sigui a Reus facilita que no es dispari la despesa”, explica. “En funció de les rondes que anem passant, prendrem les decisions logístiques”, afegeix.

tracking