SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Classificades per a la Copa

Una jugadora del Vila-sana controla una bola.

Una jugadora del Vila-sana controla una bola.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana va aconseguir ahir la classificació matemàtica per a la Copa de la Reina després de vèncer per la mínima el Vilanova amb un gol en pròpia porta de la local Joana Comas. Les del Pla d’Urgell jugaran per segon any consecutiu el torneig en la seua segona temporada a la màxima categoria de l’hoquei femení estatal.

Les de Jordi Capdevila segueixen així amb la bona ratxa de resultats després d’un inici de temporada un mica erràtic. Les lleidatanes encadenen, amb aquesta, la cinquena jornada consecutiva guanyant i la sisena sense perdre, cosa que les porta fins a la quarta posició a la classificació.

Pel que fa al partit d’ahir, va ser un duel atípic, amb moltes ocasions de gol però només amb un, diana que va caure del costat del Vila-sana. A les del Pla d’Urgell els va costar entrar en el matx i en els primers minuts van patir davant d’un Vilanova llançat. El Vila-sana tenia dificultats per arribar a la porteria local i perdia moltes boles, en part gràcies a la intensa defensa zonal de les jugadores locals. Tot i així, amb el pas dels minuts les del Pla d’Urgell es van anar assentant sobre la pista. Llavors, el partit va embogir i es va convertir en un anada i tornada constant entre els dos equips, amb moltíssimes ocasions tant per al Vila-sana com per al Vilanova. Tot i així, la pilota no semblava que volgués entrar.

La jugada clau del partit no va arribar fins al minut 39, quan en una situació confusa la vilanovenca Joana Comas va acabar enviant la bola al fons de la seua porteria i avançava el Vila-sana. Després del gol, el partit va seguir igual d’intens, encara que el marcador ja no es va moure. En l’últim minut, tanmateix, la situació podria haver canviat. Primer va ser Victòria Porta la que va disposar d’una falta directa per sentenciar el matx, encara que no va ser capaç d’anotar-la, i en la següent jugada va ser la local Maria Córdoba la que va poder empatar, però Anna Ferrer va estar segura sota pals.

El tècnic del Vila-sana, Jordi Capdevila, es va mostrar satisfet després del partit. “Estem molt satisfets ja que ens n’anem de vacances amb els deures fets”, va explicar. “El nostre objectiu és mantenir-nos a la part alta de la taula el màxim temps possible”, va afegir. Quant al partit, el tècnic el va descriure com “un partit boig”. “Els dos equips hem tingut moltes ocasions i el partit s’ha acabat decidint per petits detalls”, va declarar. “No hem estat encertades en atac, però la nostra portera ha estat de deu”, va sentenciar.

tracking