Repartiment de punts entre Anglesola i Alcoletge en un xoc igualat

El partit va ser molt igualat i entretingut malgrat la boira regnant.

El partit va ser molt igualat i entretingut malgrat la boira regnant.AMADO FORROLLA

En un partit molt equilibrat i marcat per la boira l’Alcoletge i el Palau d’Anglesola es van repartir els punts (1-1). L’Alcoletge va començar més entonat i Camacho, en jugada personal, va establir l’1-0 als 6 minuts de joc. Els visitants van reaccionar i al minut 33 Serrano va empatar després d’escapolir-se de la defensa i rematar a la xarxa un córner.

Ja a la segona part, un penal assenyalat al Palau per demolició de Molinos a l’àrea, va ser aturat per Serret. A la recta final, els dos conjunts van tenir ocasions per emportar-se el partit però els dos porters es van mostrar molt segurs i l’empat va ser el resultat final.