SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Jeison Murillo és presentat i De Jong dóna l'OK per fitxar

“El meu somni és que el Barça em fitxi a final de temporada”, va dir el colombià

Murillo, durant la seua presentació d’ahir.

Murillo, durant la seua presentació d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la seua presentació davant dels aficionats i de firmar el contracte com a blaugrana, Jeison Murillo va comparèixer davant dels mitjans per valorar la seua incorporació al Barcelona, de moment fins a final de temporada, si bé el club es reserva una opció de compra per 25 milions d’euros. Per al futbolista, que es converteix en el tercer colombià a jugar al Barça després de Lauro Mosquera i Yerry Mina, és el gran desafiament de la seua carrera. “Sabem el que significa el Barcelona. És un somni ser aquí i espero que el temps que estigui aquí sigui llarg per demostrar que hi estic per a grans coses.”

Murillo es va mostrar feliç i va dir que “les sensacions es noten en el meu somriure. La felicitat que sento de vestir aquesta samarreta”, va comentar Jeison, que es va definir com a jugador: “Les característiques del meu joc han estat per fer contenta la pilota”, alhora que va admetre ser un jugador amb caràcter i competitiu. “Espero aportar el que sé i l’experiència que tinc a la Lliga i ajudar l’equip a aconseguir els objectius.”

El secretari tècnic blaugrana, Éric Abidal, va assegurar en la presentació que el club no té “previst” realitzar més incorporacions en el mercat d’hivern, encara que va reconèixer que estan “atents als jugadors depenent de la necessitat”. Entre ells el francès Adrien Rabiot i l’holandès Frenkie de Jong, que hauria donat ja l’OK a la proposta del Barça a l’espera que hi hagi un entesa amb l’Ajax, que demana uns 75 milions de traspàs.

Messi: “La rivalitat amb Cristiano Ronaldo va ser molt sana” Leo Messi va declarar en una entrevista al diari Marca que “la rivalitat amb Cristiano va ser molt sana”, que li agradaria “tornar a treballar algun dia amb Guardiola” i que el VAR li sembla, ara, “un encert”. “La rivalitat amb Cristiano va ser molt sana i va estar bé per a l’espectador”, va comentar Messi, que va afegir respecte al portuguès que “Cristiano se’l trobaria a faltar a qualsevol equip en què hagués estat i marxés”. Quant a la Pilota d’Or, el davanter argentí va comentar que “sabia que aquesta temporada no tenia possibilitat de guanyar-la”. Sobre el planter va dir que és un assumpte sobre el qual és difícil opinar perquè “els que són allà veuen que és complicat pujar al primer equip, mentre que en altres llocs els donen aquesta possibilitat a més de diners. És temptador”.

tracking