SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“L'expulsió de Fall ha sigut la rematada final”

Jorge Serna destaca el bon inici però lamenta el cúmul d’errors que van acabar decidint

Robert Turner, que ahir va estar molt apagat, captura un rebot ofensiu davant de Douglas Stephens, que va acabar com el millor del partit amb els seus 32 punts de valoració.

Robert Turner, que ahir va estar molt apagat, captura un rebot ofensiu davant de Douglas Stephens, que va acabar com el millor del partit amb els seus 32 punts de valoració.PEDRO PUIG/DXT CAMPEÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna, tècnic del Força Lleida, va encaixar amb resignació la derrota, conscient que “venir a la pista del Corunya era un desplaçament molt difícil per l’estat de gràcia en el qual estava en les últimes jornades”, va dir. “Crèiem que teníem alguna opció pensant que les festes podrien haver tallat aquesta dinàmica tan bona. Crec que havíem preparat bé el partit a l’inici, perquè no ens agafessin els avantatges que havien aconseguit contra altres rivals, i així ha sigut. Hem començat bé, anotant bastant fàcil i ells fallant alguns tirs que ens ha permès aconseguir aquest primer avantatge, que després ells han anat retallant amb el seu talent individual”, va explicar l’entrenador.

Serna va reconèixer que a mesura que anaven passant els minuts el desequilibri començava a ser més evident. “Ells s’han carregat de faltes en el seu joc interior i nosaltres hem intentat ficar pilotes a dins. Ens ha anat bé durant una estona, però després hem estat desencertats en els tirs lliures, hem pres alguna decisió errònia i diverses pèrdues seguides”, va assenyalar.

“Quan ells han agafat el ritme, ens han castigat molt. Mentre hem estat capaços de controlar els percentatges hi ha hagut partit; en el moment en què no hem pogut seguir aquest ritme, el partit s’ha trencat i no hem tingut aquesta continuïtat en atac”, va indicar Serna, que d’altra banda va ser prou clar a l’afirmar que “l’expulsió de Massine [Fall] ha sigut la rematada final. Quan ens collen, i el Corunya ho ha fet, abusem del dríbling, ens costa passar la bola i se’ns fa el camp petit”.

tracking