SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Màrquez diu que no arribarà al 100% al test de Sepang

“Estic fent dos sessions al dia de fisioteràpia per ser a Malàisia”, va revelar

Un trialer lleidatà, a l’‘stage’ de la Federació Espanyola - Roger Casas (a la imatge, el segon per l’esquerra) es troba aquests dies a la localitat alacantina de la Nucia participant en l’XI Stage La Primavera del Trial, que organitza  ...

Un trialer lleidatà, a l’‘stage’ de la Federació Espanyola - Roger Casas (a la imatge, el segon per l’esquerra) es troba aquests dies a la localitat alacantina de la Nucia participant en l’XI Stage La Primavera del Trial, que organitza ...SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En plena aturada vacacional i encara recuperant-se de la intervenció quirúrgica a l’espatlla esquerra, Marc Màrquez aprofita aquests dies d’obligat descans per interactuar amb els seus fans a través d’Instagram. El de Cervera, que va compartint diàriament el seu dia a dia per les xarxes socials, va dir que està evolucionant favorablement de la lesió, però no amb tota la rapidesa que li agradaria. “Estic millorant, movent una mica l’esquena. Em fa mal, però estic millorant a poc a poc. Em toca sacrificar-me. Estic fent dos sessions al dia de fisioteràpia per ser a Malàisia, però tinc poca força i pateixo encara”, va explicar el lleidatà, que va reconèixer que “no arribaré al 100%” al test de Sepang del proper mes de febrer, encara que té ganes de “ser allà per conèixer la moto i preparar-me per a la carrera de 2019”.

Qüestionat sobre un possible canvi d’equip en el futur, potser a Yamaha, el pentacampió de MotoGP va ser taxatiu: “Ho estic fent bé a Honda, no vull anar a Yamaha, però en aquest moment no canvio. Molts van dir que canviaria l’any passat, però estic bé a Honda”, va assenyalar.

Mentre conversava amb els seus fans en directe, Màrquez va rebre la invitació per esquiar uns dies a França i Andorra. Va agrair el gest, però va haver de declinar-lo ja que aquestes festes vol passar-les amb la família i no pot anar a esquiar per la lesió que pateix: “No puc perquè m’agrada estar amb la meua família, amb els meus amics, ja que els veig poc durant l’any, així que ara estic amb ells, ho faig tots els anys. Acostumo a anar a esquiar a Andorra, però no puc arriscar-me amb la meua condició física en aquest moment”, va dir.

D’altra banda, Davide Tardozzi, coordinador de l’equip Ducati, es desfeia en elogis cap a Màrquez en una entrevista al Corriere dello Sport parlant de les seues ja històriques salvades. “El que Màrquez fa sobre una moto és absolutament únic, i ningú més té tant control davant d’una caiguda imminent”, va asseverar.

tracking