SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

Oliver: “Si no venem, la continuïtat serà difícil”

Assegura que el Reus acabarà la temporada

Oliver va rebre insults d’aficionats a l’arribar al club.

Oliver va rebre insults d’aficionats a l’arribar al club.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Oliver, màxim accionista del Reus, va assegurar ahir que en l’actualitat “no existeix un risc de desaparició imminent” de l’entitat, però no nega que “hi ha una necessitat absoluta de recursos financers, via venda de l’entitat”, i si no es produeix “la continuïtat serà molt difícil”.

En una roda de premsa l’endemà que cinc jugadors es desvinculessin del club i hagin deixat el primer equip únicament amb dotze fitxes disponibles, Oliver va comentar que està treballant en dos objectius: “Trobar recursos financers”, així com “mantenir el preu perquè continuï viva la institució”.

“A dia d’avui i a diferència del que passava fa vint dies, la continuïtat del primer equip està garantida. Hi ha una operació viva, es continua negociant per a la venda del club”, va afegir. Oliver va deixar clares les seues intencions, que passen per “buscar una solució, que és vendre el club”, i després anar-se’n, mentre que va puntualitzar que no marxarà fins que no trobi un comprador.

A l’arribar a l’Estadi Municipal, un centenar d’aficionats el van increpar i van insultar al considerar-lo el responsable de la situació.

tracking