SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'ex-Lleida Virgili, tècnic del Balaguer

Substitueix Jordi Belló i avui ja serà a l’entrenament

Virgili, quan va ser anunciat a l’agost per l’Iraklis alacantí.

Virgili, quan va ser anunciat a l’agost per l’Iraklis alacantí.CD IRAKLIS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exjugador de la UE Lleida entre les temporades 1992-93 i 1994-95 Virgilio Hernández Paesa, de 50 anys, és el nou entrenador del CF Balaguer per al que queda de temporada en substitució de Jordi Belló. El tècnic aragonès ja serà avui a l’entrenament de la plantilla acompanyat pel que serà el seu ajudant i que continua al càrrec, Josep Gil, i del secretari tècnic del club, Juli Bergé. El club de la Noguera va confirmar a través del president Antonio Aiguadé la contractació amb l’objectiu que serveixi de “revulsiu” i està prevista la seua presentació dilluns vinent, la setmana en què l’equip prepararà la tornada de la Lliga, el diumenge 13 a casa amb el Vista Alegre.

Virgili, que també exercirà de preparador físic, és el tercer entrenador que té aquesta temporada l’equip, que va començar amb Toni Menchón, que va ser destituït i rellevat per Jordi Belló, que, al seu torn, ha estat cessat a causa de la mala classificació. El Balaguer és cuer del grup II de Primera Catalana amb deu punts en setze jornades i a sis punts de la salvació. Virgili, nascut a la localitat francesa de Châlons-sud-Marne el 5 de setembre del 1968, va ser jugador professional durant la dècada dels noranta, i va jugar a més del Lleida, al Reial Saragossa, Compostel·la, Palamós i Mèrida, entre altres formacions. Posteriorment, com a entrenador ha dirigit equips a Tercera divisió i Preferent.

L’agost passat va ser anunciat com a entrenador del CD Iraklis de Segona Regional de la localitat alacantina de Sant Vicent del Raspeig. Va arribar al conjunt alacantí després de dirigir equips aragonesos com el Binèfar, l’aranès Bossòst, Funes de Navarra, Saint-Gaudens francès i Canals, aquest últim de la Preferent valenciana.

A més de la contractació de Virgilio Hernández, el Balaguer té previst fer modificacions a la plantilla de manera que hi haurà altes i baixes, de comú acord entre el nou entrenador i la direcció esportiva que ostenta Juli Bergé.

tracking