FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Un doblet de Cazorla evita la victòria del Reial Madrid

Cazorla celebra un dels dos gols que va marcar ahir al Reial Madrid.

Cazorla celebra un dels dos gols que va marcar ahir al Reial Madrid.EFE

Santi Cazorla va rememorar els seus millors temps i amb un gol al tram final del partit (minut 82), el segon del seu compte personal, va aconseguir el definitiu empat del Vila-real (2-2) contra un Reial Madrid que va anar de més a menys. L’equip castellonenc va fer el passadís al Madrid, pel seu recent títol de campió del Mundial de Clubs. Amb aquest resultat, que completa la jornada 17, el Madrid queda quart i a 7 punts del líder, el FC Barcelona.

El Vila-real va tancar d’inici el Reial Madrid al seu camp amb una pressió molt alta. Courtois va evitar que Chukwueze inaugurés el marcador als dos minuts, però a la següent acció el jove nigerià es va marcar una diagonal des de la seua banda per habilitar Santi Cazorla que, amb molta classe, va batre la porteria madridista amb un tret col·locat (minut 4). En el minut 7 va empatar Benzema i Varane va marcar l’1-2 en el minut 20, resultat amb què es va arribar al descans. El Madrid acariciava la victòria, però Cazorla ho va evitar amb el 2-2, un resultat que premiava la tenacitat del Vila-real.