SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Albadalejo: “Tornem plens d'energia i amb il·lusió”

El tècnic no descarta fitxatges i el club encara no ha tancat el traspàs de Tano

Gerard Albadalejo, durant el partit que el Lleida va jugar amb el Conquense.

Gerard Albadalejo, durant el partit que el Lleida va jugar amb el Conquense.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Gerard Albadalejo, va afirmar ahir que la plantilla ha tornat de les vacances “amb les piles carregades, plens d’energia i amb il·lusió” i espera que l’equip mantingui demà a Ontinyent “la bona línia amb la qual va tancar l’any i que l’ha portat a ser el líder en solitari del grup”. El tècnic va admetre que el descans ha anat bé als jugadors. “Se’n van anar de vacances feliços però cansats. Crec que l’aturada ens ha anat molt bé perquè vam arribar al final una mica justos a nivell psicològic. Només estem a la meitat del camí.”

Albadalejo no va descartar canvis a la plantilla durant el mercat d’hivern. “Un club com el Lleida sempre està obert a veure si es pot millorar alguna cosa. Per això estem sempre oberts a sortides i entrades.” La primera sortida podria ser la del defensa Tano Bonnín, al qual vol fitxar el Nàstic. L’internacional dominicà es va entrenar ahir amb els seus companys, ja que el club no ha tancat encara el traspàs. El Nàstic està disposat a pagar 115.000 euros –la clàusula de rescissió és de 150.000–, però ahir el Lleida encara no tenia la proposta per escrit. La seua destinació immediata apunta a Tarragona, però el Lleida segueix sense tenir pressa, pendent també de veure com podria cobrir la seua marxa.

En aquest sentit, Albadalejo va assenyalar que la plantilla viu aquestes situacions “amb normalitat”. “Ja sabem que hi ha dos períodes en què es pot fitxar. El vestidor ja ho sap i es viu amb normalitat i tranquil·litat.”

De cara al duel de demà, Albadalejo té la baixa de Marc Martínez, que encara no està recuperat de la lesió, i el dubte d’Alpha, que ja va acabar l’any amb molèsties. L’entrenador va advertir de les dificultats del partit de demà, malgrat la mala classificació de l’Ontinyent. “És un equip amb experiència, sempre molt complicats al seu camp i espero el millor Ontinyent possible, perquè té necessitat de guanyar-nos. Però hem preparat el matx amb la idea d’aconseguir la victòria.”

Va afegir que “el primer encontre després de Nadal sempre és complicat. Hi ha jugadors que necessiten uns dies més per agafar el ritme. Espero que arranquem amb intensitat i que puguem imposar el nostre ritme des del principi i seria bo posar-nos al davant en el marcador”.

També va valorar positivament la concentració que l’equip farà avui a la localitat valenciana d’Énguera.

tracking