SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Bruno Di Benedetto tornarà dimarts a la pista del Barça després de la lesió

Bruno Di Benedetto.

Bruno Di Benedetto.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador del Lleida Llista Bruno Di Benedetto tornarà a la competició dimarts a la pista del FC Barcelona (19.30 hores) després de perdre’s dos partits per una lesió al genoll dret que es va fer el dia 5 de desembre davant de l’Alcobendas. Un mes ha estat de baixa el jugador francès, que patia un edema ossi encara que, al principi, es va témer que fos una lesió més greu de menisc. “Aquesta setmana ja m’he entrenat amb l’equip, m’he sentit molt bé i sense haver notat cap molèstia. Estaré amb tota seguretat davant del Barça, però estic pendent de rebre l’alta mèdica”, va explicar ahir Di Benedetto a aquest diari.

L’aturada nadalenca i el fet que el partit contra el Barça, previst per al 15 de desembre s’ajornés a dimarts vinent, li han anat bé per perdre’s el mínim de partits. “He treballat molt aquests dies en la rehabilitació amb el fisioterapeuta i en tinc moltes ganes. A més, començar l’any davant del millor equip del món sempre li dóna un atractiu especial”. Encara que es desfà en elogis cap al poderós equip blaugrana, Bruno recorda en aquest sentit que “estem molt bé i amb molta confiança. Ells són els millors en tot, però en un partit pot passar qualsevol cosa. Els guanyarem”, assegura, rient.

La clau de la bona trajectòria de l’equip lleidatà és, segons el jugador gal, “la unió que tenim al grup. Som abans que res un grup d’amics que ens entrenem sempre amb un somriure”.

tracking