SEGRE

MOTOR COMPETICIÓ

Esteve preveu un Dakar “molt intens que no es decidirà fins al final”

Stéphane Peterhansel va visitar la ciutat inca de Machu-Picchu.

Stéphane Peterhansel va visitar la ciutat inca de Machu-Picchu.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Isidre Esteve va afirmar ahir que el Dakar 2019 serà “molt intens des del primer quilòmetre i no es decidirà fins al final”. Durant la presentació a Lima, que acollirà la sortida i arribada del ral·li, Esteve va comentar a Efe que serà una edició molt oberta perquè el 70 per cent dels trams cronometrats seran sobre sorra i dunes.

“Crec que hem de respectar molt el desert del Perú. Ja vam veure l’any passat que té unes dificultats enormes”, va recordar Esteve, que va acabar a la vint-i-unena posició de la classificació general a bord del seu BMW.

Isidre va advertir que el fet que aquesta edició del ral·li sigui més curta i es disputi únicament en un sol país, una cosa inèdita en la història, pot donar lloc a falses aparences. “Sabem que no serà un Dakar fàcil. Estem preparats per a un Dakar més complicat. Al ser només al Perú, és possible que els quilòmetres d’especial siguin més complicats pel que fa a navegació o a dunes”, va comentar. Aquesta serà la seua quinzena participació en el Dakar.

Un dels favorits, el francès Stéphane Peterhansel, el pilot més premiat de la història, amb tretze victòries, va visitar la ciutat inca de Machu-Picchu. Laia Sanz, per la seua banda, mai ha abandonat la prova en les vuit vegades en què hi ha participat.

tracking