SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

'Rei mag' Messi

Va regalar un golàs a l’entrenament nadalenc de portes obertes davant d’11.000 aficionats, molts d’ells, nens || La plantilla va visitar hospitals infantils

Messi i Luis Suárez ahir amb un nen ingressat a l’Hospital de Barcelona.

Messi i Luis Suárez ahir amb un nen ingressat a l’Hospital de Barcelona.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi va exercir de rei mag i va delectar amb un golàs els 11.052 aficionats que van assistir, al Miniestadi, a l’entrenament de portes obertes que el Barcelona realitza cada any, amb motiu de les festes nadalenques, i que permet als seguidors blaugrana, sobretot els més petits, gaudir de prop dels seus ídols. Aquesta vegada no van poder participar en la sessió els lesionats Samuel Umtiti, Thomas Vermaelen i Rafinha Alcántara i tampoc el centrecampista Sergio Busquets, amb malestar general i vòmits, segons va informar el club català.

Un dels protagonistes del matí va ser el central colombià Jeison Murillo, el nou fitxatge blaugrana. Hi va haver pancartes de suport per a Leo Messi, Luis Suárez o Jordi Alba i també alguna picada d’ull per als que ja no hi són, ja que a les grades de l’estadi es podia veure algun aficionat nostàlgic amb la samarreta d’Andrés Iniesta.

Els seguidors blaugrana van poder disfrutar de prop, com passa una vegada a l’any, dels famosos rondos i també dels partits d’entrenament, abans de fotografiar-se amb els seus ídols o emportar-se a casa més d’un autògraf.

Posteriorment i com ja és tradició cada any, els jugadors i tècnics del Futbol Club Barcelona van visitar diversos hospitals de les ciutats de Barcelona, Badalona i Sabadell per repartir felicitat als nens ingressats. Piqué, Messi o Luis Suárez, entre d’altres, es van convertir en Reis Mags per uns instants i van firmar fotos i autògrafs als més petits.

Els futbolistes de l’equip d’Ernesto Valverde portaran a terme avui l’últim entrenament abans d’enfrontar-se diumenge a la nit al Getafe al Coliseum Alfonso Pérez.

tracking