SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

“Salvarem el Balaguer amb coratge i molt units”

Virgilio va dirigir ahir el primer entrenament “il·lusionat per tornar a Lleida”

Virgilio Hernández va tenir ahir a la nit el primer contacte amb els seus nous jugadors.

Virgilio Hernández va tenir ahir a la nit el primer contacte amb els seus nous jugadors.STEFFI GABRIELLE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Virgilio Hernández ja exerceix d’entrenador del CF Balaguer. L’exjugador de la UE Lleida entre el 1992 i el 1995 i un dels recordats herois de l’ascens a Primera va dir ahir en declaracions a SEGRE que està convençut que el Balaguer remuntarà el vol i aconseguirà la permanència, malgrat que és actualment cuer del grup II de Primera Catalana, “amb molt coratge i molt units tots, equip i afició”.

“Sento una alegria immensa per haver tornat a Lleida. He estat entrenant en molts llocs però tenia ganes de fer-ho en aquestes terres. Quan vaig jugar al Lleida, el Balaguer era el segon equip de la província i veure’l ara a l’última posició produeix tristesa. De la història no es viu, però estic segur que tirarem això endavant amb treball i esforç”, va assenyalar el tècnic aragonès de cinquanta anys.

El tècnic local Radulovic diu que “és un rival que no coneixem pels canvis que ha fet”

Virgilio, que farà també les funcions de preparador físic, va fer una anàlisi ràpida de la situació del Balaguer. “A primera vista, dels trenta-set gols en contra que acumula l’equip, un 75 per cent els ha encaixat a la segona part i pot ser un tema físic o de concentració. S’ha d’aixecar la moral de l’equip i enllaçar tres o quatre victòries. Ara arriben dos partits seguits a casa i vull brindar a l’afició dos victòries”, va manifestar Virgilio.

“Som a temps de redreçar el rumb amb coratge, entrega i treball. Vull que els meus jugadors es deixin la pell al camp. S’ha de salvar l’equip”, va assenyalar el tècnic aragonès.

L’EFAC Almacelles rep avui l’Andorra de Piqué El tècnic de l’EFAC Almacelles Radosav Radulovic va dir ahir que confia a començar l’any amb una victòria “que ens situï a la zona alta de la classificació” al partit que els enfrontarà avui (12.00) al nou Andorra de Gerard Piqué després d’haver adquirit el club l’empresa Kosmos propietat del jugador barcelonista.

tracking