SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Test exigent per al Cadí

Les urgellenques, després de firmar la seua millor primera volta de la història, visiten l’Ensino de Lugo || L’equip de Canut, en forma davant un rival talentós

Andrea Vilaró i Hempe pugnen per la pilota amb una rival al partit contra l’Araski.

Andrea Vilaró i Hempe pugnen per la pilota amb una rival al partit contra l’Araski.EL CORREO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de firmar la millor primera volta de la seua història amb un balanç de deu victòries i tres derrotes, el Cadí la Seu inicia avui la segona part del campionat a la pista de l’Ensino Lugo (19.00), un rival que les urgellenques van vèncer a la primera jornada de Lliga per 82-71, però que aquesta tarda posarà les coses molt difícils. Les de Lugo s’acaben de reforçar amb la jove promesa del bàsquet espanyol Ángela Salvadores, que va ser MVP de la jornada la setmana passada en la victòria contra l’Al-Qázeres, amb un 32 de valoració. El Cadí la Seu és quart a la classificació amb les referides deu victòries i tres derrotes, i per la seua part l’Ensino és vuitè amb cinc victòries i vuit derrotes.

D’altra banda, el Cadí ve de firmar una primera volta brillant, a l’aconseguir la classificació per a la Copa de la Reina com a cap de sèrie després de derrotar a domicili l’Araski. El que té molt clar el tècnic urgellenc Bernat Canut és que aquesta gran trajectòria no els farà abaixar la guàrdia. “Estem treballant perquè no ens relaxem. Als entrenaments, almenys, no he notat gens ni mica que s’hagi abaixat la tensió. Al contrari, veig les meues jugadores molt concentrades”, va assenyalar Canut.

Va elogiar l’Ensino Lugo, del qual va destacar que té “molt talent individual començant per Ángela Salvadores, però sense oblidar el gran joc interior que tenen amb Miller, Traoré i la nigeriana Jennifer Nyngifa. Van molt bé en el rebot defensiu i hem de procurar que no treguin del partit les nostres jugadores grans”, va dir Canut.

La clau del partit serà, segons el tècnic del Cadí la Seu, en qui aconsegueixi imposar el ritme de joc. “Nosaltres ens basem en un joc ràpid, amb moltes possessions, ja que no esgotem el temps per llançar. En canvi elles intenten el contrari amb un joc més calmat, per la qual cosa els hem de trencar el ritme”, va indicar.

Bernat Canut va advertir que la pista de Lugo “és potser una de les més difícils de la Lliga. És un equip amb molt bones jugadores, potser els falta experiència, però tenen talent i estic segur que faran una segona volta millor que la primera. El que estic segur és que aquest partit no tindrà res a veure amb el de la primera volta. Serà un Ensino molt diferent i, a més, el llarg viatge també condiciona”.

La plantilla del Cadí tenia previst sortir aquesta matinada, sobre les 5.30, cap a Barcelona i des d’allà agafar un vol fins a la Corunya per, de nou, pujar a un autocar fins a Lugo. “El millor és que arribarem aviat a Lugo i podrem descansar una mica”, va destacar Bernat Canut.

tracking