FUTBOL

El Lleida suma un punt però perd el liderat

Empata 0-0 a El Clariano de Ontinyent, però la victòria del Villarreal B el priva de proclamar-se Campió d’Hivern

El Lleida suma un punt però perd el lideratJORDI ECHEVARRIA

El Lleida ha sumat avui un punt en el camp de l’Ontinyent en empatar 0-0, però aquest resultat li és insuficient per mantenir-se líder i proclamar-se Campió d’Hivern, ja que aquesta és l’última jornada de la primera volta. El líder és ara el Villarreal B, que dissabte va derrotar 1-0 al Badalona i té un punt més que els lleidatans. Precisament, Villarreal B i Lleida s’enfrontaran dissabte vinent, dia 12, al terreny de joc de l’equip castellonenc.

El Lleida arrenca l’any sumant, en un partit en el que Pau Torres ha parat un penal als 8 minuts, impedint que l’Ontinyent s’avancés al marcador. L’equip de Gerard Albadalejo ha tingut oportunitats de marcar, però en aquesta ocasió la pilota no ha volgut entrar. Trilles i Juanto Ortuño han gaudit de les més clares abans del descans.

En la segona meitat el Lleida ho ha seguit intentant, però sense encert. Una rematada del pitxitxi de l’equip, Pedro Martín, en el minut 65, ha estat una de les millors ocasions, però finalment el partit ha finalitzat amb el mateix resultat de l’inici. El Lleida és ara segon en la classificació, amb 37 punts i cinc més dels que té el cinquè classificat.