LLIGA ACB

El Barça Lassa manté el liderat

Conduït per Ante Tomic i Pau Ribas, va evitar la sorpresa a la pista del Burgos

L’aler del Burgos Vlatko Cancar, davant de Pau Ribas i Ante Tomic, ahir a Burgos.EFE

El Barcelona Lassa va aconseguir la sisena victòria consecutiva a l’imposar-se a domicili a un aguerrit San Pablo Burgos, que va aguantar els blaugranes fins al final, però els 23 punts i 9 rebots de Tomic, units a la intensitat de Pau Ribas, van ser determinants (80-85).

El duel va començar amb més encert per dins que per fora, encara que la pressió defensiva blaugrana va permetre als visitants manar a l’electrònic. Va sortir molt millor el Burgos al segon quart i en tot just quatre minuts va aconseguir capgirar el marcador amb un parcial d’11-2, amb un Lima actiu tant en atac com en defensa, i Benite, que va acabar amb 6 de 6 en triples, fent mal des dels 6,75. Pau Ribas va ser el més actiu dels blaugranes i el principal culpable de la reacció de l’equip, que es va posar al davant en el marcador al descans (38-40).

Després, el matx va ser un continu intercanvi de cops que mantenia la igualtat a l’electrònic, així que Pesic va tornar a apostar per la pressió a tota la pista i en dos minuts va aconseguir un parcial de 2-10 per acabar amb un avantatge de nou el tercer quart (57-66). La reacció local va arribar, amb Benite com el jugador que estirava els locals des del triple, encara que el Barça mantenia els bons percentatges anotadors per mantenir un lleuger avantatge, amb un Tomic omnipresent. A falta de dos minuts, va ficar novament una marxa més per aconseguir un avantatge de 8 punts que va ser definitiu.