Un jugador del Binèfar disputa la pilota amb un rival durant el partit.

Un jugador del Binèfar disputa la pilota amb un rival durant el partit.MARC MALAGON

El Binèfar es va quedar sense punts en la primera jornada de l’any al caure davant l’Illueca en un bon partit dels locals, que van merèixer més, però als últims minuts la balança es va decantar del costat visitant i l’Illueca es va emportar la victòria (0-2).

L’encontre va començar amb un Binèfar dominador sota l’espessa boira dels primers minuts. El conjunt local va tenir múltiples ocasions per avançar-se però la defensa, unes vegades, i la falta d’encert en altres, va impedir que els celestes se n’anessin al descans amb el control del marcador. A la represa, el guió del duel va seguir pels mateixos camins, però va tornar a faltar precisió als últims metres per part dels locals.

L’Illueca va saber aguantar en els millors moments dels locals i va passar a prendre el control als últims minuts. Al minut 82 arribaria el 0-1 després d’una contra visitant que va deixar tocats els celestes.

Al minut 89 i amb els locals bolcats en atac, va arribar la sentència amb el segon gol visitant que va deixar sense punts el Binèfar.