El Reial Madrid comença l'any perdent a casa davant de la Reial i segueix amb els mals resultats

El Reial Madrid comença l’any perdent a casa davant de la Reial i segueix amb els mals resultats || El club fitxa Brahim i Ramos anuncia una reunió avui

Els jugadors del Reial Madrid no podien amagar la decepció.

Els jugadors del Reial Madrid no podien amagar la decepció.EFE

El Reial Madrid va perdre a casa per 0-2 davant de la Reial Societat, incapaç de replicar els gols de Willian José i Rubén Pardo, en un encontre en el qual els merengues van ressuscitar la crisi de resultats entre el clima d’indignació de l’afició pel videoarbitratge. La Reial es va avançar aviat gràcies a un penal marcat per Willian José. Al minut i mig de començar, Casemiro va fer caure Mikel Merino a un costat de l’àrea i l’àrbitre ni ho va dubtar.

La Reial Societat, amb el redebut d’Imanol Alguacil a la banqueta com a substitut de Garitano, va decidir replegar bé les línies defensives i amb prou feines va tornar a inquietar la porteria de Thibaut Courtois abans del descans. El perill dels locals venia sobretot de Vinicius. El Madrid ho intentava, sense fluïdesa encara que amb destresa, i només la mala punteria va impedir que anotés. L’expulsió de Lucas al minut 61 va provocar l’enuig del públic, així com dos possibles penals no assenyalats i que l’àrbitre va decidir no consultar amb el VAR. Solari es queda sense crèdit a cada jornada que passa. Rubén Pardo va firmar el 0-2. Després del matx, el club va anunciar el fitxatge de Brahim (Manchester City) i els jugadors no van parlar a la televisió que té els drets. Sergio Ramos sí que va anunciar que la plantilla es reunirà avui “per dir-nos tres coses”. “Ens direm el que ens hàgim de dir i que no surti”, va afegir el capità.