SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

El Lleida no passa de l'empat a Ontinyent i cedeix el primer lloc al Vila-real B

El Lleida no passa de l’empat a Ontinyent i cedeix el primer lloc al Vila-real B, el rival de dissabte que ve || El Lleida juga un mal partit i Pau Torres atura un penal en els primers minuts

Juanto Ortuño intenta superar un jugador de l’Ontinyent amb un dríbling, seguit de prop per Pedro Martín, ahir a El Clariano.

Juanto Ortuño intenta superar un jugador de l’Ontinyent amb un dríbling, seguit de prop per Pedro Martín, ahir a El Clariano.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida, confirmant que els partits després de l’aturada nadalenca són certament complicats, no va poder passar de l’empat (0-0) a El Clariano, davant d’un Ontinyent necessitat de punts i que, malgrat que va mostrar les seues carències –que són moltes–, en va tenir prou amb l’entusiasme per frenar un Lleida que va transmetre la sensació que no es trobava a gust al partit i que, a més, va cedir el liderat en favor del Vila-real B, el pròxim rival. Així, malgrat haver acabat el 2018 a dalt de tot de la classificació, els lleidatans no ostentaran l’honor de ser campions d’hivern.

Albadalejo va moure l’equip i va deixar Tano a la banqueta, que segueix el seu estira-i-arronsa amb el desig d’anar-se’n al Nàstic en aquesta finestra d’hivern, i Calavera, al·legant que no estaven en condicions de jugar, i va donar la titularitat a César Soriano i a Xemi, que va jugar per primera vegada a l’onze inicial. En canvi va mantenir Pau Torres sota pals, tot i que no estava totalment recuperat de les molèsties a la cama dreta –de fet només va jugar amb l’esquerra per treure en llarg i va utilitzar la mà per fer-ho en curt–, cosa que demostra el pes específic del porter en aquest equip.

Precisament, Pau Torres va ser protagonista en la jugada clau del partit. Una mala sortida seua (7’) va acabar en penal al fer caure David Torres. Tanmateix, el porter de Capellades va esmenar el seu error i va aturar el llançament del davanter valencià. Pau Torres encara tornaria a mostrar-se providencial ficant una mà miraculosa (46’) a un duríssim xut de Clausí que va acabar a córner. L’Ontinyent ja no va disposar de cap altra ocasió clara fins a la recta final, en què Fran Machado (78’), amb tot a favor, va enviar alta la pilota a porta buida.

El Lleida, que va estar certament espès en atac i amb molt poques idees, tant col·lectivament com individualment, només va disfrutar d’una clara ocasió. La va gaudir Pedro Martín (70’) que, malgrat intentar-ho en diverses ocasions, aquesta vegada sí que va poder superar el lleidatà Craviotto, però quan la pilota arribava a la xarxa va ser refusada sota pals per Enrique. Martín també aconseguiria marcar poc després, però l’àrbitre va invalidar l’acció per fora de joc. De fet, ningú va protestar.

La resta del duel va ser realment de baixa qualitat, amb moltes imprecisions, males entregues i un continu anar i tornar de pilota, més per dalt que per baix, sense gaire criteri. Això sí, el conjunt local li va posar més voluntat i entusiasme i va tenir més la pilota al camp del Lleida que al seu, però tampoc va encertar en cap jugada ofensiva clara. El Lleida, ni això. Ara, als de Gerard Albadalejo els espera una veritable prova de foc per iniciar la segona volta al camp del Vila-real B, el nou líder (dissabte, 17.00 hores).

tracking