SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Fall estarà deu dies de baixa per una fascitis plantar

No jugarà divendres a Sevilla contra el Betis, duel per al qual és dubte Obi Kyei

Massine Fall, durant el partit de divendres passat davant del Valladolid.

Massine Fall, durant el partit de divendres passat davant del Valladolid.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els problemes de lesions comencen a ser una constant al Força Lleida, que des de fa diverses setmanes no es pot entrenar amb normalitat amb tots els seus efectius. De cara al matx de divendres vinent a la pista del Betis, líder de la categoria, el tècnic Jorge Serna ha descartat d’entrada la participació de Massine Fall, mentre que Obi Kyei, que ja va ser baixa en el duel de divendres passat davant del Valladolid per culpa d’una contractura cervical, serà dubte fins a últim hora.

Fall porta unes tres setmanes arrossegant una fascitis plantar al peu esquerre que li impossibilita entrenar-se amb assiduïtat, havent de descansar un o dos dies entre sessió i sessió. Atès que el dolor ha anat en augment, Serna ha pactat amb els metges donar descans al jugador fins a la setmana que ve, per la qual cosa no estarà a punt davant del Betis.

“No tenim capacitat de fer més moviments, ni hi tinc cap interès, en això”, assegura Serna

“Massine fa pràcticament tres setmanes que no s’entrena amb l’equip i hem de parar-lo deu dies més”, va apuntar el tècnic a Lleida TV, que va reconèixer que aquests problemes físics “són fruit de tantes setmanes d’entrenament i de la falta de descans. Els jugadors van acumulant minuts perquè hi ha pocs efectius i tot es va ressentint, tant la seua salut física com la intensitat del joc. Al jugar més minuts els jugadors van més cansats i en els últims quarts costa que arribi l’oxigen al cervell i per això prenem pitjors decisions. Confio que quan recuperem efectius tornarem, almenys, a fer el bàsquet que vam mostrar al principi”, va assenyalar.

Malgrat aquests problemes, Serna no vol més fitxatges. “Amb la baixa de Fernando (Sierra), que era molt prolongada, necessitàvem un reforç, i el club va treballar ràpid i bé i va portar Josh (Steel). No tenim capacitat de fer més moviments, ni jo no hi tinc cap interès, en això, perquè confio molt en aquesta plantilla”, va asseverar l’entrenador del Força Lleida.

tracking