SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida incorpora el central ucraïnès Zotko

Procedeix de l’Elx, té previst arribar avui i demà s’entrenarà amb l’equip

Zotko resa després d’un partit en el qual l’Elx tenia a prop ja l’ascens a Segona la campanya passada.

Zotko resa després d’un partit en el qual l’Elx tenia a prop ja l’ascens a Segona la campanya passada.DIARIO INFORMACIÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ja té el defensa central que buscava en el mercat d’hivern. L’ucraïnès Ivan Zotko (Txudniv, 9-7-1996) ha estat el jugador elegit pel director esportiu Jordi Esteve per reforçar i afegir competència al centre de la defensa i més tenint en compte la possible sortida de Tano Bonnín.

Zotko, que arriba en qualitat de cedit per l’Elx, ocuparà plaça sub-23 i estaria disponible per ser convocat, si així ho estima oportú el tècnic Gerard Albadalejo, en el partit d’aquest dissabte al camp del Vila-real B, curiosament on va jugar el seu últim partit a Segona B amb l’Elx i en el qual va aconseguir l’ascens a la categoria de plata amb l’equip il·licità. La incorporació de Zotko es va acabar de forjar ahir. El president del Lleida, Albert Esteve, va acudir personalment a la ciutat alacantina i, després d’assolir un acord les tres parts (clubs i jugador), tan sols va quedar pendent de resoldre un serrell econòmic entre l’Elx i Zotko per donar llum verda a l’operació.

L’internacional sub-21 arribarà cedit de l’Elx i si l’equip lleidatà ascendeix tindrà opció de compra

El Lleida dóna per fet que demà dijous aquest internacional a les categories inferiors de la selecció ucraïnesa estarà ja entrenant-se amb la plantilla blava a les ordres de Gerard Albadalejo.

A Zotko li queda un any de contracte amb l’Elx, però si el Lleida ascendeix a Segona tindrà l’opció de negociar per quedar-se’l en propietat. L’Elx va fitxar Zotko en l’anterior mercat d’hivern procedent del València Mestalla i es dóna la circumstància que el jugador va jugar la promoció d’ascens amb els dos equips. Aquesta temporada el tècnic de l’Elx, Pacheta, tot just li ha donat oportunitats, ja que va jugar dos partits de Copa del Rei i deu minuts a la Lliga.

El club segueix ferm amb Tano Bonnín, que pot forçar la sortida La incorporació del sub-23 Ivan Zotko no té res a veure amb el futur de Tano Bonnín, segons s’assegura des del club lleidatà, però podria precipitar la seua sortida. I és que el Lleida es manté inflexible en la clàusula de 150.000 euros que el Nàstic no està disposat a pagar i, a més, ja està fitxant altres centrals. Una altra cosa seria que sorgís alguna proposta d’un altre país i Tano volgués forçar la seua sortida, però sempre que aboni la clàusula.

tracking