SEGRE

FUTBOL TRIBUNALS

Demanen cent anys de presó a un entrenador per presumpte abús a menors

La Policia Nacional va detenir el pare del nadó.

La Policia Nacional va detenir el pare del nadó.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis joves van ratificar ahir a la Secció Tercera de l’Audiència Provincial de Màlaga que quan eren menors, amb edats compreses entre els 11 i els 17 anys, van patir abusos i assetjament per part del seu entrenador de futbol base, que per aquests fets s’enfronta a una petició fiscal de més de cent anys de presó.

Les víctimes van declarar darrere d’una mampara com a mesura de protecció i tots ells han ratificat “de manera coherent” la denúncia que van formular en la fase d’instrucció, segons va explicar a Efe la lletrada d’un d’ells, Sagrario Nieto Vera.

L’advocat de l’entrenador, Agustín Martínez Becerra, conegut per haver portat la defensa dels cinc membres de La Manada, va qualificar d’“il·lustrativa” la declaració dels menors i va precisar que el contingut de certs missatges cal valorar-los de manera general i no puntual perquè van poder ser amb ànim divertit i no libidinós com mantenen les acusacions.

L’acusat, durant la seua declaració, va normalitzar les converses d’índole sexual amb els menors, les quals va admetre però al·legant que eren adolescents i que era normal aquest tipus de converses en un vestidor de futbol.

tracking