SEGRE

FUTBOL FEMENÍ COPA DEL REI

Lluís Cortés: "Volem guanyar i jugar bé"

El lleidatà Lluís Cortés, nou entrenador del Barça femení, diu que la pressió per aconseguir títols “ens farà tirar endavant” || Renovar Valverde “no està encara a la taula”, diu el directiu Mestre

Lluís Cortés ahir durant la presentació com a entrenador del primer equip femení del Barça.

Lluís Cortés ahir durant la presentació com a entrenador del primer equip femení del Barça.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Lluís Cortés va dir ahir durant la seua presentació com a entrenador del FC Barcelona femení de futbol que la pressió serà l’ingredient que “ens farà tirar endavant per aconseguir els reptes ambiciosos que s’ha plantejat el club gràcies a la inversió realitzada”. Unes metes que el tècnic de Balaguer vol assolir amb l’estil que caracteritza el Barça: “Volem guanyar cada partit jugant bé.” També espera que cada jugadora millori la seua versió i, d’aquesta manera, tocar amb les mans els reptes del Barça que, tal com ha expressat el vicepresident segon, Jordi Mestre, en la mateixa roda de premsa, són “guanyar la Lliga i la Copa, i competir a la Champions”.

Cortés va agrair a Fran Sánchez, que ha substituït, que el fitxés l’any passat per al seu projecte com a analista de l’equip i va assegurar sentir-se preparat per afrontar els ambiciosos reptes del Barça: “Em sento amb moltes ganes i il·lusió i dedicaré el màxim esforç. La pressió del Barça és el que em motiva a esforçar-me al màxim.” Va afegir que l’ambient al vestidor és “bo, tots som conscients que estem vius en totes les competicions”. De fet, el Barça depèn de si mateix per endur-se la Lliga després d’haver guanyat ja l’Atlètic a casa.

El nou tècnic ja va dirigir ahir al matí la seua primera sessió d’entrenament amb la ment posada en el partit de dissabte davant del Llevant, tercer classificat. “El meu repte és que cadascú intenti millorar la seua versió, encara que sí que és veritat que cal treballar també el factor emocional per reconduir l’equip. Jo els he dit que treguin el millor de si mateixes”, va explicar.

“Cal intentar ser un Barça en majúscules, no només jugar bé sinó també guanyar”, va afegir el tècnic de 32 anys.

El vicepresident Jordi Mestre va aprofitar la presentació de Cortés per parlar de la continuïtat d’Ernesto Valverde i va dir sobre això que és un assumpte que en aquests moments “no està a sobre de la taula”.

Mestre va dir que el club està “content” amb Valverde i va recórrer al tòpic que en el futbol “tot pot passar” per referir-se a la seua continuïtat la pròxima temporada. Va qualificar de “recurrent” la qüestió sobre el futur del tècnic, situació que va comparar amb la que en el seu moment van viure Pep Guardiola i Luis Enrique, que van decidir no renovar.

tracking