SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Zotko ja s'entrena avui i el club sondeja fitxatges

Tano es va exercitar amb normalitat amb la plantilla en el retorn a la feina

Zotko, en foto d’arxiu, durant un entrenament amb l’Elx.

Zotko, en foto d’arxiu, durant un entrenament amb l’Elx.DIARIO INFORMACIÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El defensa ucraïnès Ivan Zotko va arribar ahir a la nit a Lleida, després de resoldre els serrells pendents amb l’Elx, i avui ja s’entrenarà amb la plantilla blava a les ordres de Gerard Albadalejo. El central, que ocuparà plaça sub-23, arriba cedit fins a final de temporada, mentre el club sondeja la possibilitat d’incorporar més reforços i també donar baixes.

Ivan Zotko (09/07/1996, Txudniv, Ucraïna) va jugar al Metalist Kharkiv del seu país, equip des del qual va arribar fa dos temporades al filial valencianista, amb el qual va disputar el play-off d’ascens a Segona divisió. En el mercat d’hivern de la passada temporada va arribar a l’Elx, amb el qual va tornar a disputar el play-off, aquesta vegada amb més fortuna, ja que va aconseguir l’ascens. El nou jugador blau, de 22 anys, ha sigut internacional amb Ucraïna sub-21 i ha estat a la recambra per jugar a l’absoluta.

Zotko, després de passar el pertinent reconeixement mèdic, ja s’incorporarà avui als entrenaments amb els seus nous companys. Els informes de què disposa el Lleida de Zotko diuen que és un futbolista molt fort físicament, té sortida de pilota, bon desplaçament en llarg, sobretot en els canvis d’orientació del joc, domini del joc aeri i disciplina.

Pel que fa a Tano Bonnín, ahir es va entrenar en el retorn a la feina de la plantilla per preparar el pròxim partit davant del Vila-real i el club es manté ferm que no sortirà si no abona la clàusula de 150.000 euros més l’IVA.

L’aficionat del 600 espera ser talismà a Vila-real

Antonio Martín, l’aficionat que acompanya en molts desplaçaments el Lleida amb el seu Seat 600, espera tornar a ser talismà aquest dissabte a Vila-real. “He fet tres desplaçaments anteriorment a aquest camp i mai hem perdut”, va assenyalar Martín, que desafiarà les baixes temperatures que es preveuen amb un cotxe d’una antiguitat de 54 anys.

tracking