FUTBOL

El Lleida perd en el camp del líder

Derrota per 3-1 que l’allunya ara a quatre punts del Villarreal B

El Lleida perd en el camp del líderJORDI ECHEVARRIA

El Lleida ha obert avui la segona volta amb una dolorosa derrota en el camp del líder, el Villarreal B, per 3-1. L’equip de Gerard Albadalejo arribava al Mini Estadi castellonenc a tan sols un punt de distància del seu rival, amb lo que tenia l’oportunitat de situar-se primer, però amb la derrota s’allunya a 4 punts i, a més a més, perd l’average amb un rival directe, ja que en el partit de la primera volta havien guanyat els lleidatans per 2-1.

Al Lleida l’han condemnat els errors. Tot just iniciar-se el partit, un error defensiu ha permès a Mario marcar l’1-0 en el minut 5. Pau Torres, el 24, ha salvat el que semblava un altre gol i el Lleida ha tornat a ficar-se en el partit gràcies al gol de Juanto Ortuño en el minut 30. Amb aquest 1-1 s’ha arribat al descans.

El Lleida no s’ha conformat amb l’empat i ha anat a buscar la victòria, però s’ha vist condemnat per dos errors més que han provocat sengles contres demolidores. Així, Fran ha aprofitat un contracop en el minut 75 per marcar el 2-1 i, tres minuts més tard, en una jugada similar, Mario ha firmat el definitiu 3-1. El Lleida rebrà en la pròxima jornada l’Espanyol B en el Camp d’Esports.