SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“És increïble que 6 ulls no vegin una antiesportiva”

Jorge Serna es va queixar de l’actuació arbitral || Tot i que va admetre que el Betis va ser millor

Stutz va rebre un fort cop que el va fer sagnar pel nas i va haver de veure el que quedava de partit des de la banqueta i sense poder ajudar els seus companys.

Stutz va rebre un fort cop que el va fer sagnar pel nas i va haver de veure el que quedava de partit des de la banqueta i sense poder ajudar els seus companys.AREA11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna no és un entrenador que es refugiï en les queixes, però ahir, després de la derrota a la pista del Betis, sí que es va queixar de l’actuació arbitral, que va considerar molt permissiva amb les accions dels jugadors de l’equip sevillà. Tot això, sense treure mèrit al triomf del líder, que va considerar merescut. “Hi ha hagut un moment del partit en el qual ells han incrementat el to defensiu i en el qual no hi havia faltes per al Lleida. Repetidament no hi havia faltes per al Lleida”, va assenyalar fins en tres ocasions. “Lògicament, això ha donat molta confiança al Betis per continuar apretant” i va afegir que “m’estic referint al final del segon quart i a tot el tercer. Al final, curiosament, hem acabat igual en faltes perquè en els últims minuts han xiulat accions que no havien estat xiulades en els 30 minuts anteriors. Em sembla increïble que amb sis ulls, perquè aquest any hi ha sis ulls, no hagin vist una falta antiesportiva claríssima i una agafada de l’anella, a més de les faltes no assenyalades. Reclamo quatre punts i una possessió”, va afirmar.

Serna va destacar “el gran esforç del meu equip. Estic molt orgullós dels meus jugadors, perquè sense Fall, que no ha pogut viatjar, i amb Stutz lesionat, hem estat capaços durant una estona de poder competir contra un superequip. Estic molt orgullós dels meus jugadors”, va insistir. Stutz va rebre un cop al nas. “Ha sagnat molt i estava marejat. Ja no ha pogut jugar”, va explicar.

Sobre la primera part va dir que “ells no han entrat tan bé al partit com altres vegades, hem aconseguit cert avantatge però al final ells han competit a un grandíssim nivell i són justos vencedors”.

tracking