SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Tàrrega suma a Cambrils

Comença l’any arrancant un punt en un empat sense gols, en un duel fluix per part dels blaugranes || Els d’Edu Berrocal van ser millors al tram final, però no van tenir prou encert

Una acció del partit que el Tàrrega va jugar ahir a Cambrils i en el qual va aconseguir un punt.

Una acció del partit que el Tàrrega va jugar ahir a Cambrils i en el qual va aconseguir un punt.AREA11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tàrrega va obrir ahir l’any sumant un punt a l’empatar 0-0 a Cambrils. Va ser un empat just entre l’equip tarragoní i el blaugrana, en un partit en el qual l’equip que dirigeix Edu Berrocal va estar una hora sense ritme, tot i que a l’última mitja hora es va despertar i va estar a punt d’emportar-se els tres punts en joc. Així doncs, després d’aquest 0-0, el conjunt local suma un partit més sense perdre, i ja són quatre, i per la seua part el quadre de l’Urgell n’acumula quatre sense aconseguir la victòria.

El Tàrrega va saltar al camp exercint una gran pressió i buscant un gol que els posés al davant en el marcador, ben posicionat sobre el terreny de joc i sense deixar jugar el rival. A la primera part, una rematada al travesser a càrrec de Jofre hauria pogut significar el 0-1 per als blaugranes, però Erik va posar la rèplica per als locals amb una rematada al pal dret. Va ser la més interessant de la primera meitat, amb el qual es va arribar al descans sense que el marcador es mogués.

Després del pas pels vestidors, el Tàrrega va exercir encara més domini sobre el terreny de joc, però l’equip local, que entrena Robert Ahufinger, també va tenir ocasions, tot i que els va faltar el gol, malgrat que van disposar d’algunes amb perill. Els més clars dels cambrilencs van ser de Nico i Adri Jiménez, a més d’un possible penal reclamat per demolició sobre Avante.

A mesura que van anar transcorrent els minuts, el Tàrrega, amb els canvis realitzats pel tècnic, va anar guanyant confiança i va anar arraconant el rival a l’àrea que defensava. Volia la victòria i veia que la tenia a l’abast. Així, durant l’última mitja hora de partit, el conjunt blaugrana va aconseguir el ritme de l’encontre i el control del joc totalment, generant accions ofensives que no van cristal·litzar en gol, encara que ho van merèixer. Ja a la recta final del partit, el Tàrrega va fer un últim esforç per emportar-se el triomf, però el Cambrils es va atrinxerar a la seua parcel·la de camp donant per bo el punt i va ser impossible marcar un gol a la porteria que va defensar Arnau.

Al finalitzr l’enfrontament, el tècnic del Tàrrega, Edu Berrocal, no estava excessivament content amb el resultat final ni amb el joc de l’equip, per la qual cosa va admetre que “ha estat un mal partit del meu equip. Hem estat una hora sense poder agafar el ritme i l’última mitja hora de partit sí que ha estat millor per a nosaltres. Les ocasions per marcar han estar repartides per la qual cosa l’empat crec que pot dir-se que ha estat just. Els dos equips hem merescut sumar un punt”, va valorar.

Sobre el rival, Berrocal va apuntar que “és un bon equip, que té una proposta atractiva de joc i que està sent més competitiu del que semblava al principi de temporada”.

Una acció del partit que el Tàrrega va jugar ahir a Cambrils i en el qual va aconseguir un punt.

Una acció del partit que el Tàrrega va jugar ahir a Cambrils i en el qual va aconseguir un punt.AREA11

tracking