SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Valverde: "Veurem si arriba un '9'"

Valverde reconeix que el club sondeja el mercat per trobar un davanter després de la marxa de Munir || “Si no ve ningú, tirarem amb el que tenim”

Piqué i el seu fill Milan, amb jugadors de l’Andorra.

Piqué i el seu fill Milan, amb jugadors de l’Andorra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Barça, Ernesto Valverde, es va pronunciar a la roda de premsa prèvia al duel d’avui davant de l’Eibar (18.30/beIN LaLiga) sobre la sortida de Munir, presentat ahir com a nou jugador del Sevilla, i la necessitat de fitxar un davanter centre. “Hem de valorar la qüestió del 9 al mercat d’hivern. Està clar que amb la sortida de Munir tenim un espai. També amb la lesió de Rafinha, que era un jugador que podem utilitzar de migcamp endavant perquè el cobrim amb Aleñà,” va apuntar.

El tècnic va afegir que “el mercat està obert i veurem si es pot incorporar algun jugador. Cal tenir en compte les circumstàncies econòmiques i veurem si finalment ve algú o no ve ningú. Ara mateix tenim al B Abel Ruiz lesionat i només tenim Mujica”.

“Et garanteixo que a mi ningú no m’ha trucat. És del PSG i respectem molt el jugador i el PSG”, va dir

Sobre l’opció de col·locar un jugador de l’actual plantilla de 9 va dir que “hauríem de pensar en algunes solucions. No sé fins a quin punt podria ser això, fins ara no m’he plantejat posar Coutinho en aquella posició, he pensat en altres opcions de jugadors que poden jugar fora i que també tinguin arribada dins de l’àrea”.

Pel que fa al perfil d’allò que es busca va dir que “no ho sé, quan estàs en un moment que pot arribar un jugador valores que es pugui adaptar ràpidament al teu equip si al final acaba venint. Si es produeix una incorporació com el cas de Murillo, la primera valoració és que no tingui un procés d’adaptació”, va concloure. Qüestionat per la possibilitat que l’exmadridista Álvaro Morata sigui l’elegit, Valverde es va limitar a repetir una resposta anterior sobre Neymar. “Us puc dir el mateix, que és un gran jugador, que és en un altre equip, que el respectem molt, etcètera”, va ironitzar. Respecte a la pregunta sobre si el pare de Neymar havia contactat fins a cinc ocasions amb el Barça perquè el seu fill tornés, el tècnic extremeny va afirmar que “et garanteixo que a mi ningú no m’ha trucat i som taxatius sobre això amb els jugadors que es troben en altres equips”, va confessar abans d’afegir que “Neymar és del PSG i respectem molt el jugador i el PSG”.

D’altra banda, Munir El Haddadi va penjar ahir un missatge a les xarxes socials de comiat al Barça després de fer-se efectiu el seu traspàs al Sevilla per 1,05 milions d’euros.

Piqué i el seu fill Milan, amb jugadors de l’Andorra.

Piqué i el seu fill Milan, amb jugadors de l’Andorra.SEGRE

tracking