SEGRE

DEPORTES_LUNES

Campanya per omplir el Camp d'Esports

El Lleida regala dos entrades a cada abonat perquè les utilitzi en un dels tres pròxims partits || Promoció de localitats a preu reduït contra l’Espanyol B, el Terol i l’At. Llevant

Xemi intenta controlar la pilota en una acció del partit de dissabte a Vila-real.

Xemi intenta controlar la pilota en una acció del partit de dissabte a Vila-real.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida és conscient que gran part de les opcions de play-off passen per guanyar els tres pròxims partits al Camp d’Esports, per la qual cosa ha llançat una campanya que té com a objectiu atreure al màxim nombre d’espectadors possibles als partits contra l’Espanyol B (20 de gener), Terol (3 de febrer) i At. Llevant (17 de febrer). Aquesta campanya va dirigida tant als abonats com al públic en general. En tots dos casos, els seguidors que desitgin acollir-se a aquesta promoció, ho han de fer entre aquest dijous vinent, dia 17, i dilluns, dia 21.

DETALL

  • Oferta per a abonats. Cada un rebrà dos entrades gratuïtes, que poden utilitzar-se en qualsevol dels tres pròxims partits: Espanyol B, Terol i At. Llevant.
  • Oferta per al públic. Es vendran pacs de tres entrades per a la grada de Tribuna (35 euros), Lateral (25 euros) i Gol Nord (15 euros). 
  • Només cinc dies. Per accedir a aquesta promoció només hi ha cinc dies, des del dijous 17 fins al dilluns 21.

Pel que fa als abonats, tenen la possibilitat de retirar dos entrades gratis a la zona del seu carnet d’abonat, que poden utilitzar-se en qualsevol d’aquests tres partits. Per a això han de passar per les taquilles entre els esmentats dies, de dijous a dilluns, amb el seu DNI i el carnet de soci.

Quant al públic en general, el club posarà a la venda des de dijous diferents pacs de tres localitats cada un a preus molt atractius. Així, un paquet de tres entrades per a la zona de Tribuna es vendrà a 35 euros i també poden utilitzar-se aquestes localitats en qualsevol d’aquests tres partits. El preu habitual d’aquestes entrades és de 25 euros cada una. Poden comprar-se tants pacs com es desitgi.

El paquet amb tres localitats per a la zona de Lateral es vendrà a 25 euros, quan el preu d’aquestes entrades és de 15 cada un, mentre que el paquet amb tres entrades per a Gol Nord costarà 15 euros. El preu habitual és de 10 euros cada una.

Totes aquestes promocions han de recollir-se a les taquilles. Dijous i divendres l’horari serà de 16.30 a 20.30, dissabte i diumenge de 10.30 a 13.30 i dilluns, últim dia de validesa d’aquesta promoció, de nou de 16.30 a 20.30. El mateix diumenge a la tarda, abans del partit davant de l’Espanyol B, no hi haurà promoció i les entrades es vendran ja al seu preu habitual.

L’equip es manté a cinc punts de la cinquena posició

El Lleida tanca la jornada amb cinc punts d’avantatge sobre el cinquè classificat, el Barcelona B. Després de la derrota de dissabte passat al camp del Vila-real B, el Lleida és segon, amb 37 punts, a quatre del líder, precisament l’equip castellonenc, mentre que completen les posicions de play-off el Cornellà, amb 35 punts i l’Atlètic Balears, també amb 35. Dels partits de la jornada d’ahir van destacar la derrota de l’Hèrcules i les victòries del Cornellà i del Barça B.

Xemi intenta controlar la pilota en una acció del partit de dissabte a Vila-real.

Xemi intenta controlar la pilota en una acció del partit de dissabte a Vila-real.JORDI ECHEVARRIA

tracking