SEGRE

BÀSQUET LLIGA ACB

El Barça supera el Breogán i tancarà la primera volta com a líder del campionat

El Barça supera el Breogán i tancarà la primera volta com a líder del campionat || Reacció blaugrana al final del tercer quart per evitar la sorpresa gallega

Christian Díaz defensa Thomas Heurtel, un dels artífexs de la victòria blaugrana.

Christian Díaz defensa Thomas Heurtel, un dels artífexs de la victòria blaugrana.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça, a falta d’una jornada per al final de la primera volta de la Lliga ACB, es va proclamar campió d’hivern després de vèncer ahir el Breogán per 94-80. L’equip de Pesic va posar punt final a una ratxa de quatre victòries seguides del conjunt de Lezcano.

El tècnic blaugrana, dosificant el seu equip, va alinear un quintet diferent a l’habitual i el Breogán, amb el suec Johan Lofberg molt efectiu, es va avançar. Però el Barça, amb un triple de Claver i accions de Hanga va aconseguir un parcial de 7-0 (15-10), va agafar el comandament del partit i ja no el va perdre. Els de Lugo, per mitjà de Dragicevic i Vidal, es van atansar de nou (22-20), però Tomic i un triple de Singleton van col·locar el 27-20. Tot i que l’equip de Lezcano manava en el rebot, no aconseguia culminar accions i això va permetre als blaugranes, liderats per Singleton i Tomic, ampliar l’avantatge (35-22). Però la reacció visitant, amb triples d’Arco i Vidal, va poder aturar la dinàmica negativa i la resposta local va arribar amb triples de Kuric i Singleton. Gerun, ex del Força Lleida, i un triple de Brown van propiciar que la diferència fos de 12 punts al descans (50-38). El Barça va sortir fred dels vestidors, lent en defensa, i triples de Cvetkovic i Millsap van generar un parcial de 0-11 (50-49) i una bronca de Pesic. Heurtel va entrar per Pangos després del tercer triple de Cvetkovic (54-52), però el base serbi estava en ratxa i va empatar la contesa. Heurtel i Hanga, amb 16 punts en aquest quart, van prendre el comandament de l’equip, que va tornar a l’avantatge, tancant el quart de 77-66. Un triple de Kuric va obrir l’últim quart i nou màxim avantatge. El xoc es va convertir en un va-i-ve i gairebé res va canviar fins al final, amb còmoda victòria local (94-80).

tracking