SEGRE

ATLETISME COMPETICIONS

Èxit de la Fita 973, prova en homenatge als germans Màrquez

La primera edició de la prova en homenatge als germans Màrquez reuneix més de 230 persones || Marc i Àlex van ser quart i tercer, respectivament

Un grup d’atletes en els primers compassos de la prova.

Un grup d’atletes en els primers compassos de la prova.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 230 persones van participar ahir en la primera edició de la prova de muntanya Fita 973, que pretenia donar a conèixer els camins pròxims a Cervera i retre homenatge a Marc i Àlex Màrquez, ja que els recorreguts (de 7 i 13 quilòmetres) es van dissenyar per itineraris naturals que freqüenten els pilots per entrenar-se a la seua ciutat natal, segons va explicar Genís Cuadros, preparador dels germans Márquez i membre de la BTT la Segarra, entitat organitzadora.

De fet, la primera edició de la prova, amb sortida i arribada a Vergós, va comptar amb la participació de Marc i Àlex, que van córrer a la prova llarga i van quedar quart i tercer, respectivament. Cuadros va explicar que “l’objectiu és que la prova tingui continuïtat i poder celebrar-la cada any en aquestes dates per poder comptar amb la presència de Marc i Àlex”.

Els guanyadors de la prova llarga van ser Sergi Rodríguez, seguit d’Andreas Lindgren i Àlex Márquez. En dones, la primera va ser Ona Sociats, seguida d’Anna Rosinés i Ainhoa Barrionuevo. A la prova curta, el guanyador va ser Xavi Carulla, seguit de Lluís Roselló i Xavier Folch. En dones va guanyar Laura Mota, seguida de Charlotte Beaudenuit i Núria Moncasí.

Els germans Màrquez van explicar a la Segarra TV que durant la setmana van estar ajudant l’organització. Marc va revelar que “no sabia si córrer o no”. “Amb l’espatlla estem encara de pretemporada i ara començo la preparació física, però amb compte per no tenir cap caiguda”, va explicar. Tant Marc com Àlex van coincidir a dir que va ser un circuit “molt tècnic i difícil”.

Un grup d’atletes en els primers compassos de la prova.

Un grup d’atletes en els primers compassos de la prova.SEGRE TÀRREGA

tracking