Espanya, gens efectiva, pateix per vèncer Japó

Tercera victòria consecutiva al campionat

Alex Dujshebaev intenta llançar davant la defensa de Kohei Narita.

Alex Dujshebaev intenta llançar davant la defensa de Kohei Narita.EFE

La selecció espanyola d’handbol va patir ahir més del previst per encadenar la tercera victòria consecutiva al Mundial d’Alemanya i Dinamarca, a l’imposar-se per 26-22 a la del Japó, en un partit en el qual el conjunt espanyol va regalar el primer temps al rival. Tota l’efectivitat que va mostrar en el llançament a l’últim Campionat d’Europa, en el qual, sobretot, els extrems i pivots es van mostrar gairebé infal·libles, ha esdevingut en aquest Mundial una successió d’incomprensible errades. I no és que Espanya no creés ocasions de gol, que les va crear, però els llançaments no van acabar en gol. Errors que van acabar per afectar, fins i tot, la circulació de pilota, i van permetre que Japó manés a la primera part. Espanya va reaccionar a la segona, però no va poder tancar el partit fins als últims minuts de duel.