L'Espanyol surt derrotat en la visita a Anoeta

Segona victòria donostiarra a casa

Juanmi Jiménez intenta superar Diego López en una acció del partit d’ahir.

Juanmi Jiménez intenta superar Diego López en una acció del partit d’ahir.EFE

La Reial Societat va aconseguir ahir la segona victòria de la temporada en Lliga al seu estadi d’Anoeta a l’imposar-se per 3-2 a l’Espanyol. El triomf no va estar exempt de sofriment, en un partit d’anada i tornada amb un Espanyol que es podria haver emportat l’empat.

Imanol Alguacil, el nou tècnic de la Reial Societat, va il·lusionar l’afició i l’equip es va endollar tant que al cap de dos minuts de joc els donostiarres ja havien batut la porteria de Diego López en una jugada a pilota aturada en la qual la defensa de l’Espanyol no va estar fina i Merino va aprofitar una pilota solta per fer l’1-0.

El públic d’Anoeta encara celebrava el gol quan es va produir la segona arribada guipuscoana i el penal comès per mà de David López, que va detectar el VAR i que Willian José va convertir en el segon.

L’Espanyol va reaccionar i va empatar abans del descans, però Willian José va segellar la victòria amb el definitiu 3-2.